Eksa Bilgisayar, Online Satış Mağazasını Kapattı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Eksa Bilgisayar, artık online mağazası üzerinden hizmet vermeyecek, yalnızca İstanbul Kadıköy’deki mağazasından satış yapacak. İnternet üzerinden hizmet veren teknoloji mağazaları arasında kısa sürede önemli gelişmeler yaşandı. Sabancı Holding’in projesi KlikSA, TeknoSA’nın bünyesi altına dahil edilmiş ve bundan böyle TeknoSA’nın outlet mağazası olarak faaliyetlerine devam edeceği açıklanmıştı. Eksa Bilgisayar’ın online satış mağazası Exa.com.tr, 2016 yılı itibariyle

Eksa Bilgisayar, Online Satış Mağazasını Kapattı Technopat

Daha fazlası...

abı selamın aleykum ben bişe sorucam abı sıze pcı yapıcam sorumu soruyum yardımcı olursanız cok sevınırım.Ben bu ekran kartını aldım
Asus R7 370 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı ve yanında bu anakartı aldım
ASUS B150-PLUS D3 Intel B150 Soket 1151 DDR3 1866Mhz(OC) USB3.0 VGA&DVI Anakart ve ben bundan sonra ne alıcagımı bılmıyorumm sızse sormak ıstedımm bunlara uygun ne alabılırım abı bana bı mesaj olarak ne olıcagımı liste olurak yazarsanız cok sevınırım şimdıden teşekkuler. :)

abı selamın aleykum ben bişe sorucam abı sıze pcı yapıcam sorumu soruyum yardımcı olursanız cok sevınırım.Ben bu ekran kartını aldım
Asus R7 370 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı ve yanında bu anakartı aldım
ASUS B150-PLUS D3 Intel B150 Soket 1151 DDR3 1866Mhz(OC) USB3.0 VGA&DVI Anakart ve ben bundan sonra ne alıcagımı bılmıyorumm sızse sormak ıstedımm bunlara uygun ne alabılırım abı bana bı mesaj olarak ne olıcagımı liste olurak yazarsanız cok sevınırım şimdıden teşekkuler. :)
Eğer anakartı iade edebiliyorsan iade etmelisin. Sonrasında ise DDR4 e geçmelisin.

olur ederimm ddr4 mu alıyım herşeyı daha anakartı alalı 10 gun oldu vatandan almıştım iade edebılırsınız demıştı :)

şimdı ekrankartını DDR4 bu almalıyım ?

olur ederimm ddr4 mu alıyım herşeyı daha anakartı alalı 10 gun oldu vatandan almıştım iade edebılırsınız demıştı :)

Bir an önce git ve iade et bence. Daha sonra ise DDR4 Skylake tabanlı bir sisteme geçiş yap. Bütçeni belirterek sosyalde konu açarsan sana yardımcı olabiliriz.

Konunun yeri burasımı kardeşim? Konuyu çöp haline getirme git başka yerde konu aç sor...

Son zamanlarda zaten kapatan kapatana Allah sonumuzu hayır etsin.

iletişeme gectım akrabam orda calışıyo onunla ıletışım kurdum tabı iade ederız dedı. ya bnm bütcem 2 bılyar olucak güzel bı oyun pcsı kurmak ıstıyorum bana ne alıcagıma dair herşeyını listelı olarak yazarsınız cok sevınırım. ben sayfada yenı oldugum ıcınn sosyaldemısınız ama bılmıyorum bana sadace listesını verırsenız sıze ulaşagım bıyerden ordan yardım edersınız sevınırım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı