def2easy06
Hectopat
Daha fazla
Bu konuda anlatılıyor hocam. Düz E900'da dip ses ve cızırtı sorunu yaşayanlar var, Pro'da bunlar arındırıldı ve daha iyi sanal 7.1 var. Güzel ürün, alınabilir.
E900 Pro (Drop Plus) her şey dahil 230 TL!
Öncelikle aşağıdaki linkten 5. ürünü satın alacağız...www.technopat.net
Eksa E900 yerine aynı fiyata mpow Air SE alın. Bütçeyi aşabilirseniz de eksa E900 Pro alın.
19.49US $ 45% OFF|Mpow/Soulsens Air SE PS4 oyun kulaklığı 3D Surround ses kablolu kulaklıklar için gürültü önleyici mikrofonlu PS4 PS5 Xbox bir anahtar|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ne kadara gelir hocam tahminen mikrofonundan ve performansından memnun musunuz?
Hocam ürünü sipariş ettim ama elimde değil şu anda. İncelemelerini izleyerek karar verebilirsiniz.
Mikrofon testi 3:05 de başlıyor:
.
Ekipman diziyorumda hocam imzanızda okuduğuma göre Katar Pro kullanıyorsunuz benim de bütçem 200-220 civarı ağırlıklı olarak CS ve Valorant oynuyorum tavsiye eder misiniz 176 TL'ye var şu an.
Eliniz küçük, orta boyuttaysa alınabilir. Fiyatına göre gayet iyi bir mouse. Eliniz büyükse Logitech MX 518 tavsiye ederim.
Logitech G MX518 Gaming Mouse | ITOPYA
Logitech G MX518 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005545 ITOPYA'da.www.itopya.com
Kupon kardeşliği ile bu fareyi almanı öneririm.Ekipman diziyorumda hocam imzanızda okuduğuma göre Katar Pro kullanıyorsunuz benim de bütçem 200-220 civarı ağırlıklı olarak CS ve Valorant oynuyorum tavsiye eder misiniz 176 TL'ye var şu an.