Eksa E900 alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar eksa E900 veya E900 Pro almayı düşünüyorum AliExpress üzerinden. Sizce alınır mı, bu fiyata başka ne alınabilir mikrofonu güzel iyi ses kasılan? Ayrıca Pro ve normalin arasında ne fark var aradaki fiyata değer mi, kuponlarla en ucuz kaça getirebilirim ve ne kadar vergi keserler?

@Samotne Ciasteczka @hadwiger

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda anlatılıyor hocam. Düz E900'da dip ses ve cızırtı sorunu yaşayanlar var, Pro'da bunlar arındırıldı ve daha iyi sanal 7.1 var. Güzel ürün, alınabilir.

Ne kadara gelir hocam tahminen mikrofonundan ve performansından memnun musunuz?

Hocam ürünü sipariş ettim ama elimde değil şu anda. İncelemelerini izleyerek karar verebilirsiniz.

Mikrofon testi 3:05 de başlıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Hocam ürünü sipariş ettim ama elimde değil şu anda. İncelemelerini izleyerek karar verebilirsiniz.

Mikrofon testi 3:05 de başlıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ekipman diziyorumda hocam imzanızda okuduğuma göre Katar Pro kullanıyorsunuz benim de bütçem 200-220 civarı ağırlıklı olarak CS ve Valorant oynuyorum tavsiye eder misiniz 176 TL'ye var şu an.

Ekipman diziyorumda hocam imzanızda okuduğuma göre Katar Pro kullanıyorsunuz benim de bütçem 200-220 civarı ağırlıklı olarak CS ve Valorant oynuyorum tavsiye eder misiniz 176 TL'ye var şu an.

Eliniz küçük, orta boyuttaysa alınabilir. Fiyatına göre gayet iyi bir mouse. Eliniz büyükse Logitech MX 518 tavsiye ederim.

Kupon kardeşliği ile bu fareyi almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı