Eksa E900 Pro alınır mı?

Var. Bu arada yeşil dışında rengini geçen n11'de satıyorlardı. Hemen sömürülmüş tabii. @246941 biliyordu, Fury X'in aslında hangi ürün olduğunu unuttum XD.

Gümüş rengi çok ama çok güzel duruyor, yazılımı var mı Fury X gibi? Youtube'da inceleyenler hiç bahsetmemiş yazılımdan.

@Abu! adamlar yazılımına bile logo basmış. Hatta hiç uğraşmamış bile. Dosyalar aynen duruyor. Kulaklık tamamen aynı.

Buradaki mesajıma bakabilirsin.

Arkaşlar son olarak ne diyorsunuz Rampage Drop Plus mı yoksa SteelSeries Arctis 1 Rainbow oynuyorum o yüzden en iyisi hangisi olur benim açımdan her kafadan bir ses çıkıyor karar veremedim.

Arctis 1 malzeme kalitesi olarak daha iyi Rampage Drop Plus'a gore. Mikrofon ve ses kalitesi olarak drop Plus 1 tik onde. Karar size kalmis. Bana kalirsa malzeme kalitesi daha onemli.

Eksa nın kendi sitesinden satın almamız mümkün mü? Sitesinde 42 dolar dan satılıyor ve kulaklık standı hediyeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…