Abu!
Hectopat
@Samotne Ciasteczka Fury X'in yurtdışı sürümü var mı? Ben bulamadım da. Yeşil rengini pek beğenmedim, kırmızı versiyonu varsa almayı düşünüyorum. Bir de TR'de fiyatı 650'den 800'e fırlamış. Ondan yurtdışına bakıyorum.
Var. Bu arada yeşil dışında rengini geçen n11'de satıyorlardı. Hemen sömürülmüş tabii. @246941 biliyordu, Fury X'in aslında hangi ürün olduğunu unuttum XD.@Samotne Ciasteczka Fury X'in yurtdışı sürümü var mı? Ben bulamadım da. Yeşil rengini pek beğenmedim, kırmızı versiyonu varsa almayı düşünüyorum. Bir de TR'de fiyatı 650'den 800'e fırlamış. Ondan yurtdışına bakıyorum.
Gümüş rengi çok ama çok güzel duruyor, yazılımı var mı Fury X gibi? Youtube'da inceleyenler hiç bahsetmemiş yazılımdan.Var.
![]()
77.18AU $ 30% OFF|Mpow oyun kulaklığı Mpow BH415 3.5mm kablolu kulaklık ile oyun kulaklık gürültü önleyici mikrofon PS4 PS3 PC bilgisayar telefon Gamer|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Vergiyle 430 TL falan sanırım. Siyah ve kırmızı rengi var.
Drop Plus için çok kâr payı koymamışlar ama bunun üstüne fiyat koyarken bayağı abartmışlar.
Eksa nın kendi sitesinden satın almamız mümkün mü? Sitesinde 42 dolar dan satılıyor ve kulaklık standı hediyeli.
Gümrükçüye kalmış birşey ama 30tl geldi diyen çok kullanıcı var.Vergi ile ne kadara denk gelir acaba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.