Eksa E900 Pro modeller arasındaki fark

Birkan Öztürk

Hectopat
Daha fazla  
Aldığınız yer kulaklık firmasının kendi mağazası zaten. Tekrar söylüyorum doğru modeli aldınız.

Aldığınız yer kulaklık firmasının kendi mağazası zaten. Tekrar söylüyorum doğru modeli aldınız.
7.1 olan model ile 7.1'siz olan modelin arasında performans farkı var mı?

7.1 yazmayı unutmuşlar sadece. Yorumlara bakarsan gelen ürünlerin 7.1 özelliği ile geldiğini görebilirsin.
Bazılarında "Without" ve bazılarında ise "With" yazıyor ondan sormak istedim.

7.1 olan model ile 7.1'siz olan modelin arasında performans farkı var mı?
Ben soruyu yanlış anlamışım. Bazı yerler Pro modeline 7.1 yazısı koymuyor, onu dediniz sandım.

Sizin dediğiniz düz Rampage Drop ve kötü. Alınmaz yani. 7.1 de yok.
Gerçekten, neden bazılarında without yazıyor?
@246941 hocam, konu ile alakasız ama, sizi kıracak bir şey mi yaptım?

Hocam fakat işte US $19.99 35% OFF|EKSA oyun kulaklığı oyun E900 PRO kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress benim asldığım ürün bu ya.

Yine ikisi aynı satıcı fakat alttakinde new model falan yazıyor ondan ötürü bu konu çok kafama takıldı hocam. Ya eski e900 pro yu gönderirlerse diye.

Us $18.14 41% indirim | eksa oyun kulaklığı oyun E900 Pro kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4.

US $18.45 40% OFF|EKSA oyun kulaklığı oyun E900 PRO kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress

Us $35.44 36% indirim | eksa E900 Pro Gaming headset gamer 7.1 Surround ses kablolu oyun kulaklıklar için mikrofon ile Xbox/PC/PS4 dizüstü bilgisayar/dizüstü bilgisayar/XIAOMI.

US $35.99 35% OFF|EKSA E900 PRO Gaming Headset Gamer 7.1 Surround ses kablolu oyun kulaklıklar için mikrofon ile Xbox/PC/PS4 dizüstü bilgisayar/dizüstü bilgisayar/XIAOMI|Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları| - AliExpress

Yeni versiyonla diğerinin farkısı ne bilgin var mı? İkisini de Pro model alacağım fakat 3 dolar fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…