Eksa E900 Pro vs E900

Sorusor

Kilopat
Makaleler
1
E900 sipariş vermeyi düşünüyorum, kupon kardeşliği ile birlikte 90 lira vergi ile de 100-110'a denk geliyor, Pro modeli ise 150-160 + vergi ile 190'ı buluyor. Genelde Valorant oynuyorum çok üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım yok E900 işimi görür mü?

Kaç para indirim çıktı? E900 PRO daha iyidir. 190 TL de iyiymiş.

E900 sipariş vermeyi düşünüyorum, kupon kardeşliği ile birlikte 90 lira vergi ile de 100-110'a denk geliyor, Pro modeli ise 150-160 + vergi ile 190'ı buluyor. Genelde Valorant oynuyorum çok üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım yok E900 işimi görür mü?

100 TL'ye bence gayet iyi ama verebilirsen Pro daha güzel bir Rampage Drop diğeri drop Plus ikisi de memnun edecektir bence ama.

Kaç para indirim çıktı? E900 Pro daha iyidir. 190 TL de iyiymiş.

80 lira kupon kardeşliğinden geldi. Ürün zaten indirim deydi. İlk alışveriş olduğu için de 2 dolar indirime girdi. 138 lira oldu kulaklık kupon kardeşliği düşülünce kargo ücreti ile birlikte 90 lira ödedim vergide tahmini 20-25 lira. Pro model 250 lira kupon kardeşliğinden 130 liraya kadar kupon kazanabiliyoruz. Pro modelde böylelikle 180 oluyor.
100 TL'ye bence gayet iyi ama verebilirsen Pro daha güzel bir Rampage Drop diğeri drop Plus ikisi de memnun edecektir bence ama.

Normal modeli tercih edeceğim büyük ihtimalle.

Bu kuponlarla ilgili bana da yardımcı olabilecek var mı?
Normal modeli tercih edeceğim büyük ihtimalle.
E900 PRO tercih etseniz dasha iyi olabilir. Mpow Air Se'yi düz E900'den daha başarılı bulduklarını söylemişler ama kullanmadığım için bilemem. :)

Bu kuponlarla ilgili bana da yardımcı olabilecek var mı?

E900 Pro tercih etseniz dasha iyi olabilir. Mpow Air SE'yi düz E900'den daha başarılı bulduklarını söylemişler ama kullanmadığım için bilemem. :)

İki katı bir fiyat farkı var çok üst düzey bir şey de lazım olmadığı için kendimi fazla zorlamayıp siparişi verdim.

İki katı bir fiyat farkı var çok üst düzey bir şey de lazım olmadığı için kendimi fazla zorlamayıp siparişi verdim.

Hayırlı olsun 100 TL civarına mükemmel bence.

Hocam ürün geldikten sonra uzun kullanımda sorunu olup olmadığından ve performansı, kalitesi hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Hatta inceleme atabilirsiniz belki.

İki kupon ile satın almayı düşünüyorsanız sadece tek kupon geçerli oluyor diye biliyorum. Eksa E900 Pro daha iyidir. Alternatif olarak Mpow Air SE'ye bakabilirsiniz.

İki kupon ile satın almayı düşünüyorsanız sadece tek kupon geçerli oluyor diye biliyorum. Eksa E900 Pro daha iyidir. Alternatif olarak mpow Air SE'ye bakabilirsiniz.

192 lira şu an Mpow Air SE ben 90 liraya siparişi verdim E900 için fiyat farkı fazla geldi o yüzden normal sürümü tercih ettim yardım eden herkese teşekkür ederim.
Ürün geldüğinde bende incelemeyi eklerim hiç incelemesini göremedim normal modelin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı