E900 sipariş vermeyi düşünüyorum, kupon kardeşliği ile birlikte 90 lira vergi ile de 100-110'a denk geliyor, Pro modeli ise 150-160 + vergi ile 190'ı buluyor. Genelde Valorant oynuyorum çok üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım yok E900 işimi görür mü?
E900 sipariş vermeyi düşünüyorum, kupon kardeşliği ile birlikte 90 lira vergi ile de 100-110'a denk geliyor, Pro modeli ise 150-160 + vergi ile 190'ı buluyor. Genelde Valorant oynuyorum çok üst düzey bir kulaklığa ihtiyacım yok E900 işimi görür mü?
80 lira kupon kardeşliğinden geldi. Ürün zaten indirim deydi. İlk alışveriş olduğu için de 2 dolar indirime girdi. 138 lira oldu kulaklık kupon kardeşliği düşülünce kargo ücreti ile birlikte 90 lira ödedim vergide tahmini 20-25 lira. Pro model 250 lira kupon kardeşliğinden 130 liraya kadar kupon kazanabiliyoruz. Pro modelde böylelikle 180 oluyor.
Hocam ürün geldikten sonra uzun kullanımda sorunu olup olmadığından ve performansı, kalitesi hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Hatta inceleme atabilirsiniz belki.
İki kupon ile satın almayı düşünüyorsanız sadece tek kupon geçerli oluyor diye biliyorum. Eksa E900 Pro daha iyidir. Alternatif olarak Mpow Air SE'ye bakabilirsiniz.
İki kupon ile satın almayı düşünüyorsanız sadece tek kupon geçerli oluyor diye biliyorum. Eksa E900 Pro daha iyidir. Alternatif olarak mpow Air SE'ye bakabilirsiniz.
192 lira şu an Mpow Air SE ben 90 liraya siparişi verdim E900 için fiyat farkı fazla geldi o yüzden normal sürümü tercih ettim yardım eden herkese teşekkür ederim.
Ürün geldüğinde bende incelemeyi eklerim hiç incelemesini göremedim normal modelin.