TReaK
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Back-End Web Developer.
Merhabalar, yakın zamanda bakanlar görmüştür. Asus anakart veya monitör alırsanız Asus Doom oyununun kodunu veriyor. (ASUS DOOM Game Bundle) Bende aldım fakat etkinlik sayfasında "Asus Code" adı altında bir bilgi istiyor. Asus Türkiye'yi aradım, görüştüm. Bu bilgiyi ürünü aldığım yerden öğreneceğimi söylediler. Aldığım yerde Eksen bilgisayar. Onlara mail attım ve bana 10 gün içerisinde e-posta ile bildireceklerini söylediler.
Daha 10 gün olmadı fakat işimi daha hızlı halletmek adına daha önce Eksen bilgisayarın Asus kodunu kullanmış biri var mı? Satıcı mağaza adına tek bir asus kod mu var yoksa ürün başına bir tane mi üretiyorlar bilmiyorum. Fakat mağaza adına tek bir Asus kodu kullanılıyor ise bilen biri yazabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Daha 10 gün olmadı fakat işimi daha hızlı halletmek adına daha önce Eksen bilgisayarın Asus kodunu kullanmış biri var mı? Satıcı mağaza adına tek bir asus kod mu var yoksa ürün başına bir tane mi üretiyorlar bilmiyorum. Fakat mağaza adına tek bir Asus kodu kullanılıyor ise bilen biri yazabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: