Eksen Bilgisayar Hakkında Yorumlarınız

• Konuyu başlatan mert26
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.882
M

mert26

Ziyaretçi
Arkadaşlar bugün açtığım konudaki bileşenleri Eksen Bilgisayardan baktım. Bileşenler kesinlikle çok daha ucuz. Bu neden kaynaklanır ? Vatan mı yoksa Eksen mi anormal ?

Ben yaklaşık 1 hafta önce kapıda ödeme seçeneği ile corsair 600t kasa aldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, ayrıca çalışanları çok ilgili samimiler. Ben tavsiye ederim, vatan denildiği gibi şişirme fiyatlar veriyor. Kasa vatanda %25 ile 470 lira eksenden 400 lira kapıda ödemeli aldım. 2 günde geldi, vatandan alsam 7 günde anca gelirdi... Hesap edin artık ;)

Bende bilgisayar parçalarımın yarısını Eksen'den aldım, sorun yaşamadım. Gerçi ben internet üzerinden sipariş verip, mağazadan bizzat kendim teslim aldım. Ama gayet ilgili çalışanları vardı. Sorun yaşamadan 2 dakikada işimi hallettim.

Selamlar mert kardeş.
Ben corsair vengeance c70 Case aldım kargoyu takip edebiliyorsun ve hiç gecikme yaşamadım eksen bilgisayar gayet güvenilir ödememi kredi kartım ile yaptım. Vatandan alsam çok daha tuzluya geliyordu fiyatları bence hiç tereddüt etme :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı