Eksen Bilgisayar'dan PC Toplama

kaanD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Eksen Bilgisayar'da indirim var. Fakat siteye güvenemiyorum. Siteden alışveriş yapan varsa yorum yazabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Eksen Bilgisayar'da indirim var. Fakat siteye güvenemiyorum. Siteden alışveriş yapan varsa yorum yazabilir mi? Teşekkürler.
Ben genel olarak internetten alisveris yapmadigim icin 2 hafta once Kadikoy magazasindan elden alarak 3280 tl lik bir sistem topladim. Magazadaki arkadaslar pek guler yuzlu olmasalar da guvenilir oldugunu soyleyebilirim.

En son geçen hafta SilverStone Thundra TD-02 Lite aldım sıkıntısız elime geçti fiyatıda diğer yerlere nazaran daha uygundu, tek sıkıntı e-Fatura kullanıyorlar yani sana gönderdikleri şeyin altında irsaliye yerine geçer yazıyor. Aradığımda herhangi bir sıkıntı çıkmayacağını belirttiler, üstünde sonuçta faturada olan herşey var. Birde ürünü gönderdiklerinde siteden kargo takibi yapamıyorsun, internet departmanını arayıp sipariş kodunu verdiğinde sana kargo gönderi kodunu söylüyorlar kargo sitesinden kendin kontrol edebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı