Vatan Bilgisayar'dan PC toplama

Arkadaşlar dün ben ekran kartı konusu açmıştım güncel konu olduğu için yazıyorum kusura bakmayın lütfen, ama gerekli bilgileri yazıyorum ama bir türlü alamıyorum sebebini de anlamadım.

Dostum bende bugün sistemi alamadım kredi kartı geldiği zaman hata verdi durdu 2 saat kafayı yeme durumuna geldim. Sonra indirim bitti şaka gibi.

Dostum bende bugün sistemi alamadım kredi kartı geldiği zaman hata verdi durdu 2 saat kafayı yeme durumuna geldim. Sonra indirim bitti şaka gibi.

Bende sabah iş yerinde bakmıştım ürüne akşam alayım diye evde 1 saat denedim sipariş ver deyince sürekli aynı sayfaya atıp durdu. Belki hayırlısı buydu diyerek teselli ediyorum kendimi 😊

Bende sabah iş yerinde bakmıştım ürüne akşam alayım diye evde 1 saat denedim sipariş ver deyince sürekli aynı sayfaya atıp durdu. Belki hayırlısı buydu diyerek teselli ediyorum kendimi 😊
Bu indirimler zaten sık sık oluyormuş bidahakine kaçırmayın ;)

Akşam 22.00'den sonra internet alışverişi olmuyor diye bir şey dediler ben görevde olduğum için idrak edemedim.
Bu indirimler zaten sık sık oluyormuş bidahakine kaçırmayın ;)

İnşallah 🤲

Vatan Computer ile iletişime geçtim arkadaşlar. Coronavirüs bu şekilde devam ederse indirimlerin uzun süreli değil de sık sık olacak şekilde kısa süreli olacaklarını söylediler. Yani her ay 2-3 defa 2 günlük indirimler.

Vatan Computer ile iletişime geçtim arkadaşlar. Coronavirüs bu şekilde devam ederse indirimlerin uzun süreli değil de sık sık olacak şekilde kısa süreli olacaklarını söylediler. Yani her ay 2-3 defa 2 günlük indirimler.
Bilgilendirme için teşekkürler Vatan ne kadar pahalı bir yer olsa da bu kdv indirimleri fiyatları çoğu yerdeki fiyatlara göre daha indirimli ve uygun hale getiriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı