Eksen Bilgisayar'dan Sistem Toplamak

Eksen Bilgisayar'dan PC Toplanır Mı?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Yukarıda da belirttiğim gibi kendim toplamak istiyorum sormadım ama ürünü teslim alırken sorularim olacak zaten sizin için sorarım.

Montaj konusunu ben de öğrenmek istiyorum. Fiyatlardan dolayı ben de eksenden toplamak istiyorum ama montajı kendim yapamayacağım için emin olmam gerekiyor.

Yukarıda da belirttiğim gibi kendim toplamak istiyorum sormadım ama ürünü teslim alırken sorularim olacak zaten sizin için sorarım.
Dostum ürünü kargo görevlisinden teslim alıyorsun. Yanlış biliyorsam düzeltin. Sorularını telefondan sorabilirsin.

@sagol123 teslimat anında teyit için tekrar arayacaklar bahsettiğim oydu takibi her hangi bir zamanda şirketi arayıp sizde sorabilirsiniz sorularınızı.

dostum montaj olup olmadığını sormadın mı? sormadıysan ben arayıp soracam altı üstü bir soru yani

Sormadığımı belirttim.

Evet arkadaşlar an itibari ile sipariş elime ulaşmış durumda herşey sağ salim gelmiş sadece RAM'in kağıdı yırtıktı birkaç yerde gümrük te bakılıyor diye okumuştum ama siz ne dersiniz hiç bir zorlama belirtisi yok ben açmayı denedim fazla zorlamadan sert şekilde kapalı kutusu.

@Jokerman Montaj yapıyorlar mı? Yapıyorlarsa ücretsiz mi? Şu sorunun cevabını kesin olarak kimseden alamadık arkadaş.

Güvencesini verebilirim montaj yapıyorlar babamın bir arkadaşı orada çalışıyor eğer faturasını saklarsan eksen bilgisayarın mecidiyeköy deki şubesine giderek orada montajı yaptırabilirsiniz. Ücretsiz olup olmadığını bilmiyorum ama.

Cuma akşam verdiğim siparişin kargosunu pazartesi vermişler. Salı ulaşmış ama yanlış anlaşılmadan dolayı çarşamba giderek kargodan aldım. Anakart, işlemci ve ekran kartı almıştım. Hepsi küçük bir kutuya konulmuş. Kalan boşluklara da sallanmasın diye köpük yerleştirip sabitlemişler. Faturası üzerinde ve ürünler sıfır gayet güzel paketlenmiş. Şu anlık memnunum tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…