Eksen bilgisayar'ın montajı nasıl?

Mesutkomser

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar pazartesi günü eksen bilgisayardan bilgisayar toplayacağım. Montajı onlara yaptıracağım ancak kafamda sorular var vatan bilgisayar hakkında çok şikayet var eksen bilgisayarda öyle mi? Mecidiyeköy şubesinden alacağım daha doğrusu ben parça listesini hazırlayacağım ve babam gidip alacak. Babamda öyle fazla anlamaz bilgisayardan ama mutlaka bakar yani montaj yaparken. Kablolamayı falan iyi yapmalarını istiyorum. Yani kısacası montaj konusunda mağazaya güvenmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.

Kendiniz toplayın, artık birden çok sistem toplama videosu mevcut.

Kendim toplayabilirim çok iyi biliyorum technopat'ın bütün videolarını falan izliyorum ancak şimdi toplayacağım sistemi bi açacağım görüntü falan gelmeyecek sonra hangi parçanın bozuk olduğunu bul sonra servise yolla falan ben bunlardan korkuyorum yoksa kendim toplarım. Ama bişey olmaz falan diyorsanız düşünebilirim ya yarın,yarın olmazsa salı günü kesin alıyorum.

Yavaş yavaş bölüm bölüm başlayın sisteminizi toplamaya aceleniz olmasın, parçaya hasar vermezseniz takarken bozuk çıkma ihtimali %1.

Yanlış yapma ihtimalime bile inanmıyorum zaten technopat'ın videosunu açarak yaparım ancak dediğim gibi bozuk olma ihtimalinden korkuyorum.

Sistem açılmazsa ya da bir sorun olursa önce başka bir bilgisayarcıya götürün hatanın hangi parçada olduğunu söylesin size. Sonra o parçayı alıp Eksen'de değiştirin. Ki o kadar iyi topluyorsanız sizin de bir hatanız olmaz.

Sistem açılmazsa ya da bir sorun olursa önce başka bir bilgisayarcıya götürün hatanın hangi parçada olduğunu söylesin size. Sonra o parçayı alıp Eksen'de değiştirin. Ki o kadar iyi topluyorsanız sizin de bir hatanız olmaz.

Alacağım anakart msi b150a gaming pro. Zaten fotoğraftada gördüğünüz gibi hangi parçada sorun olduğunu gösteren ledler var. Bunlar sayesinde sorunu anlayabilirim bu yüzden bilgisayarcıya götürmem. Zaten bunlar da yanmıyorsa kabloları yanlış takmışımdır ki yanlış takmam ama takmayı unutabilirim :) Ancak bir yandan da parça neden bozuk olsunki diye düşünüyorum. Çünkü mutlaka o firma o parçayı test ettikten sonra yolluyordur bu mağazalara diye düşünüyorum.

Birde şöyle bir şey ekleyeyim ben parçaları takarken bi parçanın bozuk olduğunu anlasam bile eksen'e götürdüğümde kullanıcı hatası diyerek yollama ihtimallerinin %90 olduğunu tahmin edebiliyorum.

Dosya Ekleri

• 11231341.PNG
    11231341.PNG
    162,5 KB · Görüntüleme: 336
Alacağım anakart msi b150a gaming pro. Zaten fotoğraftada gördüğünüz gibi hangi parçada sorun olduğunu gösteren ledler var. Bunlar sayesinde sorunu anlayabilirim bu yüzden bilgisayarcıya götürmem. Zaten bunlar da yanmıyorsa kabloları yanlış takmışımdır ki yanlış takmam ama takmayı unutabilirim :) Ancak bir yandan da parça neden bozuk olsunki diye düşünüyorum. Çünkü mutlaka o firma o parçayı test ettikten sonra yolluyordur bu mağazalara diye düşünüyorum.

Birde şöyle bir şey ekleyeyim ben parçaları takarken bi parçanın bozuk olduğunu anlasam bile eksen'e götürdüğümde kullanıcı hatası diyerek yollama ihtimallerinin %90 olduğunu tahmin edebiliyorum.
O zaman denilebilecek tek şey teknolojinin şans işi olduğudur. Eksen' den parça alıp memnun kalanda var, aldıktan sonra sövende var. Eksen' de eksik vida sorunu arada oluyor ama bu forumda alış-veriş yapan çoğunluk memnun ve sıkıntı yaşamıyor. Üstelik bu kadar tereddüt ediyorsanız parçaların hepsini ayrı ayrı en güvendiğiniz yerlerden alın.

O zaman denilebilecek tek şey teknolojinin şans işi olduğudur. Eksen' den parça alıp memnun kalanda var, aldıktan sonra sövende var. Eksen' de eksik vida sorunu arada oluyor ama bu forumda alış-veriş yapan çoğunluk memnun ve sıkıntı yaşamıyor. Üstelik bu kadar tereddüt ediyorsanız parçaların hepsini ayrı ayrı en güvendiğiniz yerlerden alın.

Herkes memnundur ama benim şansımdan dolayı o şanşsız olan tek kişi hep ben olurum :D Neyse montajı onlara yaptıracağım ancak bende yanlarında duracağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı