Eksen ve Sinerji Bilgisayar Montajı İyi Mi?

Serdar Eminoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Vatan Bilgisayar'da pazarlıkla fiyatı aşağıya çekemessem Eksen veya Sinerji Bilgisayar'dan alacağım sistemi. Ama firmaları yakından bilmediğimden montajlarına güvenemiyorum, bu firmalardan komple sistem alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Tecrübem yok ama Vatan Bilgisayarda pazarlık diye bir şey yoktur. Sen hangi esnaf dışında teknoloji marketinde pazarlık gördün?

Bize %3lük indirim yaptılar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana %5-6'lık bir indirim lazım. Aksi halde Vatan'dan almam zaten. Biraz ahlaksızca pazarlık yapabilirim de. Ne de olsa onların bindirdikleri kar da pek makul değil.

Sinerji montaj yapıyor mu? Yapıyor ise, ek ücret alıyor mu?

Vatan'da biraz zor pazarlık olur belki %3-5 esneme payı olabilir, bu ürünler barkod ile okutuldukları ve kurumsal firma olduğu için pazarda veya normal esnaf ile yaptığın pazarlığı yapman mümkün değildir. Sinerjinin kendi ofisine gitsen belki pazarlık olur, internet üzerinde pazarlık olmaz çünkü fiyatlar belli.

%5 yeterli olur Sinerji veya Eksen'deki fiyatı yakalayabilirsem elden almak en iyi seçenek.

Evet Sinerji montaj yapıyor ama ek ücret alıyor 80₺ kadar. Eksen yapıyor mu bilmiyorum ama tam nokta atışı olur Eksen Bilgisayar. Tam istediğim parçalar ucuz orada.

Eksenden alıp vatanda montajlatamıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…