Eksenbilgisayar.com güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Boşluk
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Gainward GeForce RTX 4070 Ti 12GB Ekran Kartı
• Intel Core i7 13700K İşlemci
• GSKILL 64GB(2x32) TRIDENT Z5 RGB SİYAH DDR5 5600MHz CL28 Çift Kanal Bellek
• Asus Prime Z790-A Anakart
• Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB SSD x2
• Samsung HD103SI HDD
• Asus ROG Strix Helios GX601 Kasa
• MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı
• Asus ROG Ryuo III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu
• Asus VP249QGR
• SS Apex 7
• SS Rival 600
• Logitech Z200
Profil Kapağı
1522506711
Merhabalar arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum ve burada bulunmaktan büyük keyif duyuyorum. Burada bilgisayar ile ilgili çok bilgili arkadaşlar var ve ben de bu aralar yeni bir sistem toplamak istiyorum. Buna kasa ile başlamayı düşündüm. Eskiden sadece dış görünüşe önem verirken artık dış görünüşten ziyade kalite, boyut, usb versiyonu ve de psu gücüne önem veriyorum. Dış görünüş tüm bunların gerisinde, arka planda kalıyor. Ve ben tüm bu kriterleri göz önünde bulundurarak corsair Carbide Serisinin 400r kasasını almak istiyorum. Eksen bilgisayarda bu kasayı psu'lu buldum ama sipariş vermeden önce buradaki insanlara sormak istedim. Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı? Bir sıkıntı yaşayan var mı? Yani güvenilir bir site midir?

Ödemeyi havale ile yaparak 10 lira kâr elde etmeyi düşünüyorum :)

CORSAIR Carbide Serisi 400R (CC-9011011-750CX) 750W USB Ses Siyah Kasa - Ürün Kategorileri

Dediğiniz site güvenilirdir. Yanlız almadan önce siz site yetkilileri ile bir görüşün psu içinde olmayabilir bazen kopyala yapıştır yapabiliyorlar özelliklerde.

İletişim bağlantısındaki "webdestek@eksenbilgisayar.com" adresine bir e-posta gönderdim geri dönüş yaparlarsa ve içeriği doğrularlar ise alırım. Teşekkür ederim arkadaşlar. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı