ATK Mercury vs MCHOSE V9 Pro?

• Konuyu başlatan Daluk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 213
Bütçe
3500
İlla alacaksa X9 alsın hem yeni bir ürün, hem uygulaması çok güzel ve kaliteli, hem malzemesi gerçekten iyi. V9 şarjı daha çok gidiyor ama X9'un yanında eski ve güncel değil. X9 oyun için tasarlanmışken V9 dah çok gündelik hayat için diyebirliriz. Ben şahsen X9 öneririm ama galiba renkleri tükenmişti sadece pembe kalmıştı.
V9 nasıl gündelik hayat için? İkisi arasındaki farkı açıklar mısınız?

V9 Pro'nun malzeme kalıtesı daha kotu ama verdiği ses daha iyi X9'un malzeme kalitesi daha iyi ama verdiği ses V9 Pro'dan daha kotu (ama yine de çok iyi) X9 daha daha dayanıklı ve güncel. V9'un şarjı x9 dan daha fazla gidiyor iyi olan özelliği o. Başka bir forumda insanlar bu konuyu tartıştı ve X9'un daha çok oyun, fiyat performans olarak çok kaliteli ve ucuz olduğu sonucuna vardık. Eğer daha profesyonel ya da amacın müzik ise V9 alabilirsin. Bende X9 var gayet memnunum mükemmel bir kulaklık, kulaklıktan şikayet eden olmadı sade minik bir ses patlaması sorunu var oda bilgisayardaki portlarlan ilgili düzeliyor yani. İnsanlar sırf kaliteli ve ucuz diye Nova5leri Razer'ları iade ettiler ve pembe olanını bile aldılar. Ben Razer Barracuda X almıştım kronik olduğunu ve MCHOSE'nin daha iyi olduğunu görünce X9 aldım ve iyi ki yapmışım. Ama galiba stoklar bitti yeni yılda gelecekmiş ve daha pahalı olacak kesinlike. Ucuzdan alanlar aldı.

V9 Pro'nun malzeme kalıtesı daha kotu ama verdiği ses daha iyi X9'un malzeme kalitesi daha iyi ama verdiği ses V9 Pro'dan daha kotu (ama yine de çok iyi) X9 daha daha dayanıklı ve güncel. V9'un şarjı x9 dan daha fazla gidiyor iyi olan özelliği o. Başka bir forumda insanlar bu konuyu tartıştı ve X9'un daha çok oyun, fiyat performans olarak çok kaliteli ve ucuz olduğu sonucuna vardık. Eğer daha profesyonel ya da amacın müzik ise V9 alabilirsin. Bende X9 var gayet memnunum mükemmel bir kulaklık, kulaklıktan şikayet eden olmadı sade minik bir ses patlaması sorunu var oda bilgisayardaki portlarlan ilgili düzeliyor yani. İnsanlar sırf kaliteli ve ucuz diye Nova5leri Razer'ları iade ettiler ve pembe olanını bile aldılar. Ben Razer Barracuda X almıştım kronik olduğunu ve MCHOSE'nin daha iyi olduğunu görünce X9 aldım ve iyi ki yapmışım. Ama galiba stoklar bitti yeni yılda gelecekmiş ve daha pahalı olacak kesinlike. Ucuzdan alanlar aldı.
Bende V9 Pro var. Ne malzeme kalitesi olarak, ne de oyun performansı olarak en ufak şikayetim olmadı. Keza forum forum gezdim, hemen herkes bu seriler arası farkın ayırt edilemeyecek kadar az olduğunu söylüyorlar. Sitesine girip bakıldığında zaten çok bir farkın olmadığı ortada. X9 da güzel, V9 Pro da öyle. Ses ve mikrofon kalitesi iyi olduğu sürece bir problem yok.

X9 ya da S9 hatırlamıyorum ama bana göre V9'a göre tek artısı kutudan yedek ped çıkması. Onun dışında hangisi ucuzsa o alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı