İyi akşamlar arkadaşlar. Eksenbilgisayar.com adresinde sabit kur fırsatı olduğunu gördüm haber vermek istedim.
1 Dolar : 2.3 TL Şuanda
1 Dolar : 2.3 TL Şuanda
Rica ederim.Haber için teşekkürler. Sistem toplayacaklar için iyi bir haber.
Eksen bilgisayarın hesabındaki sipariş bölümüne güvenme. Çünkü ben ürünün teslim aldım hala tedarik edilme aşamasında yazıyor. Kargoya sor var mı kargo diye Çünkü Cuma gecesi aldım Cumartesi günü göndermişler bende Pazar günü gönderilecek zannediyordum. Sipariş ettiğim kasayla birlikte geldi. Ama hala tedarik yazıyor. Yurtiçi kargoyla gelmişti aynı anda gelmesinin sebebi o.Arkadaşlar Eksen Bilgisayar'dan stok kontrolü yaptıktan sonra DDR4 ram almıştım. 2 gün bekledim kargolama yapmadılar. Aradım sordum neden hala kargo yapılmadı diye. Bana cevap vermek için bir kaç kişiye bağladılar. Sonunda "Stokta yok efendim paranız ertesi iş günü iade olacak."denildi. Tabi ister istemez kızdım adamlara. Para iadesi için 3 iş günü bekledim. İade edilmedi hala. Tekrar aradım neden hala iade edilmedi diye. Gün içerisinde olacak muhasebeye bildirildi denildi. Saat 16:30'a kadar bekleyip tekrar aradım. Bakın paramı iade etmediniz diye. Muhasebede sıra bekliyor denildi. Tekrar banka bilgilerim alındı ve saat 17:00'a doğru iade sağlandı. Dekont kontrolü yaptığımdaysa telefonu kapattıktan hemen sonra iade edilmiş.
Diyeceğim o ki; adamlar hiç ilgilenmiyorlar stokta olmayan ürünleri satıyorlar. Müşteri hizmetleri arayıp bilgilendirmeleri falan yok haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.