Eksenbilgisayar.com Sabit Kur Fırsatı

Arkadaşlar Eksen Bilgisayar'dan stok kontrolü yaptıktan sonra DDR4 ram almıştım. 2 gün bekledim kargolama yapmadılar. Aradım sordum neden hala kargo yapılmadı diye. Bana cevap vermek için bir kaç kişiye bağladılar. Sonunda "Stokta yok efendim paranız ertesi iş günü iade olacak."denildi. Tabi ister istemez kızdım adamlara. Para iadesi için 3 iş günü bekledim. İade edilmedi hala. Tekrar aradım neden hala iade edilmedi diye. Gün içerisinde olacak muhasebeye bildirildi denildi. Saat 16:30'a kadar bekleyip tekrar aradım. Bakın paramı iade etmediniz diye. Muhasebede sıra bekliyor denildi. Tekrar banka bilgilerim alındı ve saat 17:00'a doğru iade sağlandı. Dekont kontrolü yaptığımdaysa telefonu kapattıktan hemen sonra iade edilmiş.
Diyeceğim o ki; adamlar hiç ilgilenmiyorlar stokta olmayan ürünleri satıyorlar. Müşteri hizmetleri arayıp bilgilendirmeleri falan yok haberiniz olsun.

@4454 Benim attığım linkteki site çoğu firmanın sürekli takip ettiği bir yer. Bir sıkıntınız oldu mu oraya yazarsanız firma iyiyse, prestije ve müşteri memnuniyetine önem veriyorsa en geç 1 - 2 gün içerisinde cevaplandırıyor şikayeti. Gördüğüm üzere eksenbilgisayar şikayetleri umursamamış bile. Bir şey olsa bile çok peşlerinden koştururlar gibi duruyor. Aynı senin durumunda olduğun gibi. Bu arada geçmiş olsun, en azından alabilmişsin. Ben yaklaşık 1 yıldır mediamarkt ' in telefonumun parasını iade etmesini bekliyorum. :D

Tüketici hakem heyetine verdim ve sonuç çok garip bir şekilde olumsuz geldi. Şikayet sitesine yazdım, telefonu tekrardan yolladık mediamartk garantisine. Bekliyorum 1 - 2 aydır. Para iadesi istememin nedeni de telefonun aynı sorun yüzünden 3 kere servise gitmiş ve sorunun hâlâ çözülmemiş olmasıydı ve tüketici hakları bu konuda olumsuz karar verdi...

Arkadaşlar Eksen Bilgisayar'dan stok kontrolü yaptıktan sonra DDR4 ram almıştım. 2 gün bekledim kargolama yapmadılar. Aradım sordum neden hala kargo yapılmadı diye. Bana cevap vermek için bir kaç kişiye bağladılar. Sonunda "Stokta yok efendim paranız ertesi iş günü iade olacak."denildi. Tabi ister istemez kızdım adamlara. Para iadesi için 3 iş günü bekledim. İade edilmedi hala. Tekrar aradım neden hala iade edilmedi diye. Gün içerisinde olacak muhasebeye bildirildi denildi. Saat 16:30'a kadar bekleyip tekrar aradım. Bakın paramı iade etmediniz diye. Muhasebede sıra bekliyor denildi. Tekrar banka bilgilerim alındı ve saat 17:00'a doğru iade sağlandı. Dekont kontrolü yaptığımdaysa telefonu kapattıktan hemen sonra iade edilmiş.
Diyeceğim o ki; adamlar hiç ilgilenmiyorlar stokta olmayan ürünleri satıyorlar. Müşteri hizmetleri arayıp bilgilendirmeleri falan yok haberiniz olsun.
Eksen bilgisayarın hesabındaki sipariş bölümüne güvenme. Çünkü ben ürünün teslim aldım hala tedarik edilme aşamasında yazıyor. Kargoya sor var mı kargo diye Çünkü Cuma gecesi aldım Cumartesi günü göndermişler bende Pazar günü gönderilecek zannediyordum. Sipariş ettiğim kasayla birlikte geldi. Ama hala tedarik yazıyor. Yurtiçi kargoyla gelmişti aynı anda gelmesinin sebebi o.

Bu arada hakkını aramak isteyenler gitsinler şikayet etsinler.Bazıları adamı sinir ediyor. Kitap sipari ettim. Kendim gigip yanlış kitap aldım ve sırf iptal-iade şartlarındaki(işaretledim o da imazlamış gibi bir durum oldu.) kargo müşteriye aittir yazısından dolayı göndemede 12.50 gelmesinde klasik dosya fiyatı 3.75+KDV(kargoculara göre 4.50) normale göre 4.15 - 4.25 yani 4.50 TL vermiştim. O an zaten içimden paraça koptu gibi bir şey oldu ama yapacak bir şey yoktu kitapta gerekiyordu.

Bu arada her firmada kötüler olur. Bu biberdeki durum gibi tatlı der satıcı sadece birisini yeseniz bile acı olduğu zaman acı diye almazsanız bu da onun gibi bir şey. Beni şu ana kadar bu firmada dahil hiç bir sorunum olmadı hepsi tam geldi.

Not: Bu firmayı savunduğumdan değil gerçek olduğu için yazıyorum bunları.

Bu arada bu cesaret nerden gelmiş anlamış değilim kurun 2.3 yapılması konusunda. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı