zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 14 Mart 2021 #31 Powerline pek önermem çok düşük hız alırsınız.
Ice Tea Seftali Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 2.037 Çözümler 2 14 Mart 2021 #32 @smithblacksmith Hocam modem yan odada Wi-Fi'da çok güçsüz bu kabloyu kullanarak bilgisayarın arkasına Ethernet girişine bağlantı sağlayabilir miyim?
@smithblacksmith Hocam modem yan odada Wi-Fi'da çok güçsüz bu kabloyu kullanarak bilgisayarın arkasına Ethernet girişine bağlantı sağlayabilir miyim?
smithblacksmith Megapat Katılım 14 Nisan 2017 Mesajlar 832 Makaleler 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #33 Ice Tea Seftali dedi: @smithblacksmith Hocam modem yan odada Wi-Fi'da çok güçsüz bu kabloyu kullanarak bilgisayarın arkasına Ethernet girişine bağlantı sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ben öyle yaptım.
Ice Tea Seftali dedi: @smithblacksmith Hocam modem yan odada Wi-Fi'da çok güçsüz bu kabloyu kullanarak bilgisayarın arkasına Ethernet girişine bağlantı sağlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ben öyle yaptım.