Google'ye herhangi bir elektronik cihazda yaşadığın sorunu yazınca ilk sırada Technopat Sosyal çıkıyor, bu beyinizler de hayatlarında çok bir şey başarmış gibi bizleri aşşağılıyorlar. Nasıl bir simülasyonun içindeyiz ya...
Tüm gün böyle sitelerde gezmem sizi ilgilendirmez. Ayrıca insanları bilip bilmeden çok kolay yargılıyorsunuz. Gerçek hayattan beklentim var, hayallerim var ve bir hayatım var.
Hocam mizah seviyeniz baya üst düzey. Ayrıca teklonojiyi seviyordum ve bu forumda onla ilgili bir şeyler öğreniyorum. Sizin gibi insanlara sallamıyorum.
Hocam mizah seviyeniz baya üst düzey. Ayrıca teklonojiyi seviyordum ve bu forumda onla ilgili bir şeyler öğreniyorum. Sizin gibi insanlara sallamıyorum.
Sevmiyorum demedim.Burası anneniniz yeri değil.Son olarak dogma olmayın eleştirilere açık olun bu sitede hiç bir değeriniz yok ve halada saçma şeyleri savunuyorsunuz
Sizin gibiler olmasa böyle davranmazdım. İnsanları sinirlendirip kötü gösteriyorsunuz. Ayrıca tekrar diyorum, kötü bir site ise gidebilirsin. Seni tutan yok.