C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #41 566156 dedi: Erişim engeli var. Bence kapanması iyi olmadı. Güzel bilgiler de vardı. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
566156 dedi: Erişim engeli var. Bence kapanması iyi olmadı. Güzel bilgiler de vardı. Genişletmek için tıkla... Çok doğru.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 5 Mart 2023 #42 AdaBagcibasi dedi: Evet senin zihniyetinde bir insana kardeşim dediğim için özür diliyorum allah korusun. Buradaki yorumun ve profilinde 2 dakika harcamam yetti zaten nasıl zihniyette birisi olduğunu anlamama hadi bak işine. Genişletmek için tıkla... Zaten olamazsın imkanı yok. Benim ülkemde yaşayan sıradan birisin. Savunduğun sayfanın zihniyetini taşıyorsun. Hadi bakalım yürü.
AdaBagcibasi dedi: Evet senin zihniyetinde bir insana kardeşim dediğim için özür diliyorum allah korusun. Buradaki yorumun ve profilinde 2 dakika harcamam yetti zaten nasıl zihniyette birisi olduğunu anlamama hadi bak işine. Genişletmek için tıkla... Zaten olamazsın imkanı yok. Benim ülkemde yaşayan sıradan birisin. Savunduğun sayfanın zihniyetini taşıyorsun. Hadi bakalım yürü.