Steam Eksik dosya ayrıcalıkları hatası

Teknolojik112

Hectopat
Daha fazla  
İnterneti köküne kadar sömürüp bulabildiğim tüm yöntemleri denedim ama çözüm bulamıyorum. Steam'de yüklü birçok oyunum var ve hiçbirini oynayamıyorum bile. Steam'i silip yükledim, oyunun dosya konumunu değiştirdim ama çözüm olmadı. Her seferinde aynı hatayı alıyorum. Bildiğiniz bir çözüm var mıdır?

Bunu deneyin.

Bir hafta önce denemiştim hocam. Hatta sorunumu çözdüğü için gayet halimden memnundum ama bi' 2-3 gün önce artık yönetici olarak çalıştırmak da bir işe yaramamaya başladı. Sanırım tanrı oyun oynamamı yasakladı.

@reptile

Bunu deneyin bir de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bi ihtimal?

Bunu deneyin bir de.
Yardım etmeye çalışmanız için size minnettarım hocam ama belirttiğim gibi internette denenebilecek neredeyse herşeyi denedim zaten. Yine de yardımınız için sağolun.

Oyunları silip yüklemek dışında herşeyi denedim hocam. Oyunlarımın neredeyse hepsi 100GB üstü olduğu için çok uğraştırıcı gelmişti.

Çözebildiniz mi? Bende aynı durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…