Eksik Kutu İçeriği için Tüketici Hakem Heyetine Başvurulur mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yaşadığım olayı kısaca özetleyeyim. Güç almayan anakartımı ServisPoint'e göndermiştim ve yaklaşık 2 hafta civarında ürünü değiştirerek yollamışlar. Fakat değişen üründe işlemci soğutucusunun vidalarını oturtacağımız anakartın altına yerleştirilen blok yok, eksik göndermişler. Birkaç kere aradım mail atın dönelim dediler dediklerini yaptım ama hala cevap vermiyorlar. Forumda bu bloğun ayrıca satılıp satılmadığı hakkında konu açtım ve bir arkadaş linkini bırakacağım ürünü AM4 anakartında kullandığını söyledi fakat ürün daha yeni geldi ve uyumlu değil anakarta oturmuyor.(Ürün gelmeden biraz araştırdım ve forumda bir konuya denk geldim AM2, AM3 ve AM3+ anakartlarda kullanılan soğutucuların AM4 anakartlarda da kullanılacağını gördüğüm için aldım ürünü.)

https://urun.gittigidiyor.com/bilgi...NLWkMGvpPo8_kiCoMO6uO37FsFxNkuEcaAsmUEALw_wcB

Kasayı soğutucu aşağıya düşüp de ekran kartına zarar vermesin diye mecburen yan şekilde yatırdım masaya. Yaklaşık 2 haftadır bu şekilde kullanıyorum. Ama artık bu şekilde kullanmak canımı sıkıyor ve dik tutmak istiyorum kasayı. Her neyse konuya dönecek olursak sırf bunun için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmalı mıyım ? Bu sorunu başka bir yolla çözemez miyim? Ayrıca yaşadığım sorunu şikayetvar.com'a yazdım şikayet olarak ama ona bile bakmamışlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer dediğiniz parça gerçekten kutu içerisinde gelmesi gereken bir parça ise evet, başvurabilirsiniz.
Hocam soğutucu oturmuyor. Düşmesin diye kasayı yan tutuyorum. Gelmesi gereken bir parça. Her anakartta bulunuyor. Resmini bırakayım isterseniz. Vidaların oturması için anakartın altında bulunun bir blok var onun gelmesi gerekli.
İşaretlediğim 4 nokta anakartın altında gelen parçanın köşeleri oluyor. Bu parça olmadan soğutucu montajlanmıyor.

Dosya Ekleri

• v2-88354-1_medium.JPG
    51,7 KB · Görüntüleme: 52
Dediğiniz parçayı biliyorum, dediğim gibi bu durumda açabilirsiniz. Daha genel yazdım ki diğer arkadaşlar da faydalansın.
Tamamdır hocam. Yorumunuz için teşekkürler. Başka arkadaşların yorumunu da bekleyeceğim belki bu işe bulaşmadan başka bir şekilde sorunu çözebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…