Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
MSI sitesindeki en güncel chipseti kurmuştum ama AMD'nin sitesine baktığımda yeni sürümün çıktığını gördüm. Hemen kurup bilgi vereceğim hocam.
Edit: Sorun devam ediyor. Donanım kimliğinde usb type-c driver çıkıyor sanırım bi bakar mısınız?
Evet, araştırdım NVIDIA USB Type-C Port Policy Controller olarak geçiyor. Sanıyorum ekran kartınızdaki portla alakalı. Bu bağlamda ekran kartı sürücünüzü güncellemek sorunu çözmeli.
Evet şimdi baktım bende kartın arkasındaki type-c girişi. Ama driver'ım güncel. Aynı sürümü baştan kurayım mı yoksa yeni sürüm mü bekleyeyim? Zaten o portu hiç kullanmadım.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Dün yeni bir Güncelleme geldi temiz kurulum yap dediğimde Type-c driver'ını kurmadığımı fark ettim. Yeni driver'i temiz kurulum yapınca düzeldi ilgin için teşekkür ederim.