Çözüldü Eksik RAM gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kennys 12

Hectopat
Daha fazla  
Normalde 8 GB RAM olmasına rağmen 5.86 gözüküyor. Bilgisayarcıya götürdüğümde servise gönder baksınlar dedi. Yetkili servis ile konuştuğumda normal, Windows almış olabilir dedi. Sizce normal mi yoksa bir sıkıntı var mıdır?
Not: İşletim sistemi Windows 11 Pro.

Dosya Ekleri

• IMG_2584.jpeg
    IMG_2584.jpeg
    134,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 8 GB RAM olmasına rağmen 5.86 gözüküyor. Bilgisayarcıya götürdüğümde servise gönder baksınlar dedi. Yetkili servis ile konuştuğumda normal, Windows almış olabilir dedi. Sizce normal mi yoksa bir sıkıntı var mıdır?
Not: İşletim sistemi Windows 11 Pro.

O bilgisayarcıya gitmeyin bir daha :D

Normal. Dahili Ekran kartı ve Windows kullanıyordur.

:D :D ekstra RAM taktıracağım ama o bilgisayarcıda mı yoksa Lenovo'nun kendisine mi taktırayım bilemedim. Zarar vermedikleri sürece garanti kapsamına çıkmaz dedi servis. Kararsızım.

Ya iyi bir bilgisayarcı olması lazım. Ben şahsen ikanım olsa Lenovo'da yaptırırım. Laptopa zarar verebilir en azından Lenovo'da yapsan zarar verseler bile sana yeni PC vermek zorunda kalırlar.

Ya iyi bir bilgisayarcı olması lazım. Ben şahsen ikanım olsa Lenovo'da yaptırırım. Laptopa zarar verebilir en azından Lenovo'da yapsan zarar verseler bile sana yeni PC vermek zorunda kalırlar.

İmkanım var ancak çok uzun sürüyor. İzmir'den İstanbul'a gidiyor oradan tekrar buraya çok üzün sürer. Ama bilgisayarcı bana 5 dk yürüyerek. Karar veremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı