Eksik sürücü kontrolü

furkancetinkol

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemimi aşağıya ekliyorum iki sorum var.
  • Yeni format attım ve Windows Update tüm sürüclerimi sanırım kurdu, eksik bir sürücü var mı emin değilim. Anakartın sitesinden chipset driver kurmama gerek var mı?
  • Windows 10 kullanırken bilgisayarım biraz kasıyor, anlık donmalar yaşıyorum, en yakın zamanda 2 GB RAM daha ekleme yapacağım bu kasmalar normal midir?
Adsız.png

Adsız2.png

3.png

Windows eksik sürücüleri tarayıp, kuruyor zaten. Ekstra bir şey yapmana gerek yok. Windows 10 kullanmak zorunda mısın? 2GB RAM ile çok zorlanırsın kasmalar normaldir.
Her güncel sürücüyü maalesef bulamıyor. 3 gün önce dahili ekran kartı ve Realtek sürücüsünü kendim elle güncellemek zorunda kaldım.

Her güncel sürücüyü maalesef bulamıyor. 3 gün önce dahili ekran kartı ve Realtek sürücüsünü kendim elle güncellemek zorunda kaldım.
Dahili GPU sürücüsünü sistemde başka bir GPU yok ise problem yaşamamanız için kurmaz. Realtek sürücülerini kurmadığını da ilk defa duyuyorum.

hazır siz burdayken bir soru daha sorayım size
2x2 ddr3 1600 mhz kingston hyperx mi
2+4 ddr3 1300 mhz samsung ram mi
hangi seçim sistemin daha performanslı çalışmasını sağlar? dual channel olmıcak sanırım 6'da
@Rawados @Kırmızı Sakallı Karınca

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı