Eksik sürücüleri yüklersek FPS artar mı?

Makaleler
5
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Teknikeri
İyi akşamlar.
Sorum basit. Zula oyununu sorunsuz oynayabiliyorum. (45 FPS de olsa) fotoğrafta gördüğünüz sürücüleri indirdiğimde bana FPS açısından artış, fayda sağlar mı?
Sağlayacağını düşünmüyorum fakat sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• fgdfggf.PNG
    fgdfggf.PNG
    77,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese teşekkürler ekran kartını da Driver Booster ile güncelledim zararı olur mu?

Eskiden bende kullanırdım bu tip programlar, amacım işimi kolaylaştırmaktı ama daha sonra sık sık driver sorunu yaşayıp bir sürü uğraş çıktığı için hepsini tek tek elle kurmaya başladım. En azından bir kere uğraşıyorsun sonra kafan rahat oluyor :).

Herkese teşekkürler ekran kartını da Driver Booster ile güncelledim zararı olur mu?

Şu anda sıkıntı yaşamıyorsanız doğru olanı yüklemiş olabilir. Ama DDU ile silip ekran kartınızın sitesinden indirirseniz daha iyi olacaktır.
Ayrıca kullandığınız uygulamanın yapmak istediği güncellemeleri'de buradan elinizle indirebilirsiniz.

Eskiden bende kullanırdım bu tip programlar, amacım işimi kolaylaştırmaktı ama daha sonra sık sık driver sorunu yaşayıp bir sürü uğraş çıktığı için hepsini tek tek elle kurmaya başladım. En azından bir kere uğraşıyorsun sonra kafan rahat oluyor :).

Eski sürüm driver kurduğu için sorun çıkartıyor sisteme

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı