Eksik veya dengesiz voltaj mı var?

Makaleler
9
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
@Murat5038 hocam voltaj değerlerimden şüpheliyim, bir bakar mısınız? Ve onun dışında sistemde bir hata veya eksik var mı? Özellikle BIOS sürümü falan :) Kasa fanımın da son ayarda çalışmasını istiyorum onu nasıl yapacağım? Kasa kapağı açık şu an yoksa oyuna girdiğimde ısınıyor kasa :(

12v kanalından 8.45v geliyor?
@Murat5038 müsaitseniz bir bakıverin ya :)

Son düzenleme:
BIOS güncel, Voltajlarda raporda düşük biraz ancak resimde yeterli gözüküyor. Donanım eski olduğundan bileşenler eskimeye ve kapasiteleri düştüğü için normal bunlar. Yeni sistem toplamayı düşün yavaştan.

Peki Windows 7 de kalmalı mıyım? Şuanda Wolfenstein The New Order kurulu bilgisayara ve Windows 7 boşta az RAM harcadığı için RAM sıkıntısı çekmiyorum oyundayken. Windows 10'a geçince boşta 2.5 GB RAM yiyor (1909 sürümü için söylüyorum) 1607 sürümünü de denedim fakat Callus95 var ve anca Windows 7 de akıcı oluyor :) Ayrıca güncellemek istiyordum fakat konuya cevap gelmedi daha. Bu konu HP 500B MT yeni anakart alınabilir mi? - Technopat Sosyal
Eğer doğru düşünüyorsam DDR3 1155 veya DDR4 AM4 sisteme geçmeyi düşünüyorum aynı kasada :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı