Ekşisözlük'te entry olayı nedir?

slashFix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 6GB, Ryzen 5 5600G, 32GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Windows 11 / MacOS, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1
Meslek
İOS Teknisyen
Ekşi sözlüğe yeni kaydoldum. Fakat hiçbir gönderiye yorum yapamıyorum veya gönderi oluşturamıyorum. Hesabımı açtıktan sonra bana şöyle bir bildirim geldi;

"Ekşi sözlük hesabınız aktive edilmiştir. Çaylak havuzuna hoş geldiniz. 10 entry girdiğiniz zaman yazarlığınız değerlendirilmeye alınacaktır."

Entry olayı ne oluyor? 10 entry dediği nedir? Nasıl kazanabiliriz? Bir arkadaş kısa özet geçebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela ornegin Windows 11 entrysine yazi yazabilirsiniz. Boyle boyle 10 tane farkli basliga yazi yazinca degerlendirilmeye alinacak. Ben hala caylagim. Biraz zor denilebilir devamli entry girilmezse onaylanmak.

Başlıklara atılan mesajlara entry deniyor. Yani 10 farklı mesaj atmanız gerekiyor, ondan sonra üyeliğiniz onay aşamasından geçiyor diye biliyorum.

Ben 4 yılda yazar oldum. Gereksiz entry yazma 15 tane yaz bırak dursun öyle hesap bir gün olursun.

Mesela ornegin Windows 11 entrysine yazi yazabilirsiniz. Boyle boyle 10 tane farkli basliga yazi yazinca degerlendirilmeye alinacak. Ben hala caylagim. Biraz zor denilebilir devamli entry girilmezse onaylanmak.

Teşekkür ederim hepinize.

Ekşi sözlüğe yeni kaydoldum. Fakat hiçbir gönderiye yorum yapamıyorum veya gönderi oluşturamıyorum. Hesabımı açtıktan sonra bana şöyle bir bildirim geldi;

Entry olayı ne oluyor? 10 entry dediği nedir? Nasıl kazanabiliriz? Bir arkadaş kısa özet geçebilirse sevinirim.
Ben hesabımı kapattım. Orası hiç de iyi bir platform değil. Her şeye muhalif olan bir platform mu olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı