Ekspertizde neler önemli?

UgurTRN

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, yakında bir araç almak istiyorum. Burada bir aracın paylaştığı ekspertizi sizinle paylaşmak istiyorum. Aracın bagajında ve kapılarında ezik mevcut ve kuru çekiçle boya bozmadan müdahale diyor. Bunlar fiyattan kırar mı? Aracı 1-2 sene kullanıp bende satmayı düşünüyorum, diğer hata boyasızlar ile fiyatta fark eder mi? Tercihim sıfır hata boya olması.

Dosya Ekleri

• ekspertız.png
    ekspertız.png
    446,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Araç kaporta olarak iyi duruyor. Ezikler çok belli değilse sorun olmaz. Kuru çekiç düzeltme biraz fiyat düşürür ama o da çok sorun değil.

Diğer hata boyasızlar ile fiyatta fark eder mi?

Çok az fark eder ama pazarlık payı olacak kadar. Ciddi bir fiyat düşmesi yapmaz.

Tercihim sıfır hata boya olması.
Hocam sıfır veya sıfır ayarında bir araç almıyorsanız bu kadar takılmamanızı öneririm kaportaya. Elbette her yeri değişen bir araba almayın ama boyaymış düzeltmeymiş bunlar olağan şeyler, özellikle Türkiye trafiğinde. Kullanıp satacağım diyorsunuz, sizin elinizde bir kaza geçirirse aracın değeri zaten düşecek. Aldığınızdan ucuza satacaksınız belki. Arabada çok fazla işlem yoksa, boyalı parçalar yüzeysel boyalı ise yani macun işlemi yoksa veya çok az varsa, şase podye airbag orijinalse motor da sağlıklı çalışıyorsa alıp güle güle kullanın. Türkiye'de kaza yapmanız an meselesi maalesef, o yüzden çok takılmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı