Ekspertizi kim ödemeli?

Merhaba. Sehir disinda bir arac bakmaya gidecektik. Adam bir ekspertiz raporu atti. On UC parca degisen, sag on kapi lokal boya. Bende adama dedim ki ben X ekspertize de goturecegim araci. Dedi ki ekspertize goturursen fiyat degisir. Bende dedim ki ekspertiz eger dedigin gibi cikarsa ekspertiz parasini da oderim, fiyat farkini da konusuruz sıkıntı yok. Eger cikmazsa sen odeyip fiyattan dusecek misin dedim. Bende ekspertiz raporu var ben fiyattan dusmem ekspertiz de odemem odeyeceksen goturelim dedi. Bende bunu kabul etmedim. Ekspertizi kim odemeli? Daha once basiniza boyle bir şey geldi mi?
Satıcı dediği eksperde şase podye de vs işlem var mı yazıyor mu ön uç değişen ise büyük ihtimalle şase podyede işlem olabilir. Ve aracın fiyati emsallerinden uygun ise bu da şüphelendirir satıcının tavrı da yapıcı gelmedi araç yakın sa gidin bakın kendiniz bir kontrol edin kaputu kaldırın şase lere bir göz atın zaten çok ağır bir kazası var sa belli olur satıcıya da sorun gitmeden şase de airbagda işlem var mı diye ağır hasar kaydı var mı yok mu diye de şaseden sorgulama yaptırın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı