Steam Ekstra vitrin nasıl eklenir?

toprakcinar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F - RTX 4060 8GB -32 GB RAM - MSI B650M GAMING PLUS WIFI
Şu an Steam'de 31 levelim ve profilimde 3 adet vitrin var (başarım, ekran görüntüsü, koleksiyon). CS envanterimi sergilemek için 4. bir vitrin eklemek istiyorum ama 40. levele ulaşmak istemiyorum. Puan dükkanından 6000 puana envanter vitrini alırsam bu sorunumu çözmüş olur muyum? Çünkü puanların iadesi olmadığı için yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Dosya Ekleri

• 1774131380712.png
    1774131380712.png
    198,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Steam'de 31 levelim ve profilimde 3 adet vitrin var (başarım, ekran görüntüsü, koleksiyon). CS envanterimi sergilemek için 4. bir vitrin eklemek istiyorum ama 40. levele ulaşmak istemiyorum. Puan dükkanından 6000 puana envanter vitrini alırsam bu sorunumu çözmüş olur muyum? Çünkü puanların iadesi olmadığı için yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Evet puan ile vitrin alabilirsiniz hocam.

Güzel yalan atmışsın. Sırf mesaj kasmak için yaptığını düşünüyorum bunu. Adamın sorusunu bile okudun mu? Adamda 4. vitrin açık değilse puanla aldığı vitrini nasıl 4. vitrin olarak ekleyecek anlatsana biraz hadi.
hocam oldu :)

Güzel yalan atmışsın. Adamda 4. vitrin açık değilse puanla aldığı vitrini nasıl 4. vitrin olarak ekleyecek anlatsana biraz hadi.
Hocam 10 seviyede bir tane bedava vitrin verir fakat siz puan ile ekstra alabilirsiniz. Bu akşam beni yemeye çalışıyorsunuz herhalde 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı