- Makaleler
- 1
Şu an Maximum Genç banka kartını kullanıyorum. Ekstradan banka kartı almama gerek var mı? Her ay 2 havale ve 2 EFT ücretsiz sunuyor.
Ücretsiz havale EFT için Enpara öneririm. Kredi kartı aidatı da yok ömür boyu. Birikim yani günlük vadeli hesapları da güzel. Yanlış hatırlamıyorsam %20 faiz oranı var.Şu an Maximum Genç banka kartını kullanıyorum. Ekstradan banka kartı almama gerek var mı? Her ay 2 havale ve 2 EFT ücretsiz sunuyor.
En iyi kampanyalar ve indirimler hangi bankada var?Ücretsiz havale EFT için Enpara öneririm. Kredi kartı aidatı da yok ömür boyu. Birikim yani günlük vadeli hesapları da güzel. Yanlış hatırlamıyorsam %20 faiz oranı var.
Akbank ilk defa kredi kartı alanlara her 1000TL ve üstü alışverişe 250, toplam 1250 TL değerinde chip para veriyor. Kart aidatı da ilk yıl yok diye hatırlıyorum.En iyi kampanyalar ve indirimler hangi bankada var?
Banka kartı için avantajları var mı?Akbank ilk defa kredi kartı alanlara her 1000TL ve üstü alışverişe 250, toplam 1250 TL değerinde chip para veriyor. Kart aidatı da ilk yıl yok diye hatırlıyorum.
Aynı kampanyaların düşük versiyonlarını vermişti bana ama hala devam ediyor mu bilmiyorum? Her 100TL ve üzeri alışverişte 10, toplam 100TL değerince chip para diye hatırlıyorum.Banka kartı için avantajları var mı?
Teşekkürler.Aynı kampanyaların düşük versiyonlarını vermişti bana ama hala devam ediyor mu bilmiyorum? Her 100TL ve üzeri alışverişte 10, toplam 100TL değerince chip para diye hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.