Çözüldü Ekteki CS2 turnuva sitesi güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mamistv1

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kaliforniya, Santa Barbara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
Bir arkadaşım bana bir site attı. Site Steam hesabıma giriş yapmamı istiyor. Site güvenilir mi?

Çözüm
Steam hesabını kimseyle paylaşma, belki arkadaşının hesabı da çalınmış olabilir.
Arkadaşın hesabı bu, leveli yüksek ve uzun süredir arkadaşız. Kendisi Türk değil ama benim yayınladığım çizimlere ve ekran görüntülerine sürekli yorum yapıyordu. Neden böyle bir şey yaptığını anlayamadım. Bana CS2 takımına oy vermemi istedi, sonrasında hesap bilgilerimi girdiğimi ama yine de oy veremediğimi söyledim. Bunu dedikten sonra beni engelledi. Şükürler olsun ki 5 dolar değerindeki yan hesabımı girmiştim. Hemen onunda şifresini değiştirdim.

Bir arkadaşım bana bir site attı. Site Steam hesabıma giriş yapmamı istiyor. Site güvenilir mi?

Basit DM'lerde atılan hiçbir siteye girme. Ne derse desin. Zaten tek yapacağın şey internette Reddit, Technopat, Techolay gibi forumlardan ve ChatGPT gibi yapay zekalardan bilgi almak. Her konuda yardımı dokunur. Yani böyle bir site istiyorsan o forumlara danış. Gidip bu tür sadece arkadaşlarının attığım "basit DM" mesajlarına kanma.

Arkadaşın hesabı bu, leveli yüksek ve uzun süredir arkadaşız. Kendisi Türk değil ama benim yayınladığım çizimlere ve ekran görüntülerine sürekli yorum yapıyordu. Neden böyle bir şey yaptığını anlayamadım. Bana CS2 takımına oy vermemi istedi, sonrasında hesap bilgilerimi girdiğimi ama yine de oy veremediğimi söyledim. Bunu dedikten sonra beni engelledi. Şükürler olsun ki 5 dolar değerindeki yan hesabımı girmiştim. Hemen onunda şifresini değiştirdim.
Knk o tiplerin çoğu NPC gibi tipler :D Hayrına yapmıyorlar bunu sadece bir kültür gibi bir şey ekran görüntüsüne etkileşim vermek. Bende sırf o yüzden yüze yakın arkadaş ekledim. Yani yaptıkları şey o kadar da fedakar veya iyi insan rolü değil açıkçası.

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diyorlar nasıl olsa. Hatta kendine bile. Haklı bir söz.

Klasik yöntem iyi ki yan hesabı girmişsiniz.

Konuya cevap yazan herkese teşekkürler.

Ekleme:

1765919535159.png

Başka bir arkadaştan aldığım cevap "yup he unfriend me and blocked but account is stolen from him".

Şimdi taşlar yerine oturdu. @rezdwig hocamında dediği gibi arkadaşında hesabı çalınmış, şu an bana yazdıldığı şekilde kopyala yapıştır yapan birkaç hesap daha varmış. Ne yazık ki düşen bayağı kişi olmuş...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı