Öncelikle selam.Bu siteden NVIDIA driverını baştan kurma adımlarını yapıyordum fakat 7. kısımda takıldım çünkü ekran görüntüsünde gösterdiğim hatayı veriyor ne yapmam gerek? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Dosya hangi dizindeyse terminali orda açın ya da cd *dizin_adi* komutuyla dizini değiştirin. Mesela dosya indirilenler klasöründeyse cd İndirilenler/ yazın, sonra çalıştırmayı deneyin.
Dosya hangi dizindeyse terminali orada açın ya da cd *dizin_adi* komutuyla dizini değiştirin. Mesela dosya indirilenler klasöründeyse cd İndirilenler/ yazın, sonra çalıştırmayı deneyin.
@f0rd tamam hocam başka bir forumda arkadaşın yardımıyla ilerledik ve sürücüyü kurdum, yeniden başlattım fakat şu ekranda kaldım ve Mint açılmıyor: İşleyen tüm dosya sistemi denetlemelerinden vazgeçmek için CTRL+C tuşlarına basın. Ne yapmam gerek hocam?
@f0rd hocam nvidia'nın resmi sitesinden indirdim Linux Driver'ı diye ve niye indirdiğimi soracak olursanız eğer Linux Mint'in sürücü yöneticisi uygulamasından indirdiğim NVIDIA driverını oyunlar görmüyordu, dahili ekran kartıyla oynamak zorunda kalıyordum.