Ekteki fan AMD işlemciye nasıl takılır?

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci fanı bu, nasıl takacağım? Intel uyumlu ayakları var, kutuyla gelen kendi AMD stok soğutucunun ayakları var onu takmaya çalışıyorum yapamadım. Bilen vardır, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamerada tuttuğun çıkıntı parmak desteği. Karşısında kalan kısmı önce tutturup sonra o parmak desteğiyle aşağı bastırarak orayı tutturacaksın. Doğru açıda bastırman gerekiyor yoksa takamayabilirsin, elinden kayar vs.

AMD için aparata gerek yok bu soğutucuda. Anakartın üzerindeki stok soğutucu ayaklarına takıyorsun.

Anakartinin orijinal braketine takacaksin önce bir tarafı geçir sonra diğerini bastırarak geçir nazik olma sert ol.

Boşta arızalı bir anakartın braketini söktüm kendi anakartıma taktım ikisi de AM4 olduğu için sorun yok ama işlemciyi oturtup 1 tırnağını oturtuyorum diğeri asla yetişmiyor.

Dışarıda diğer anakarta taktım aynı tip A320M a Pro'ya taktım oldu kendiminkinede taktım şu an çalışıyor sorun yok ama görüntü alamıyorum.

Fan uyumlu mu emin misin eğer eminsen işlemci üstünden çıkarıp dışarıda biraz esnet dikkatli bir şekilde.

Şuanda görüntü alamıyorum hocam

Bir.

BIOS'un guncel miydi? Başka işlemciden gectiysen 5600 için BIOS güncelleme isteyebilir.

Hayır BIOS güncellemedim USB bellek ayarlayacaktım BIOS güncellemek için.

BIOS'un guncel miydi? Başka işlemciden gectiysen 5600 için BIOS güncelleme isteyebilir.

Güncelleme yapmam için BIOS'a girmenin bir yolu yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…