2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 591 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar işlemci fanı bu, nasıl takacağım? Intel uyumlu ayakları var, kutuyla gelen kendi AMD stok soğutucunun ayakları var onu takmaya çalışıyorum yapamadım. Bilen vardır, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Arkadaşlar işlemci fanı bu, nasıl takacağım? Intel uyumlu ayakları var, kutuyla gelen kendi AMD stok soğutucunun ayakları var onu takmaya çalışıyorum yapamadım. Bilen vardır, yardımcı olur musunuz?
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 19 Aralık 2024 #11 25Kayra34 dedi: Bir. Hayır BIOS güncellemedim USB bellek ayarlayacaktım BIOS güncellemek için. Güncelleme yapmam için BIOS'a girmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef anakartta BIOS düğmesi yoksa eski işlemci şart. Artı 0 Eksi
25Kayra34 dedi: Bir. Hayır BIOS güncellemedim USB bellek ayarlayacaktım BIOS güncellemek için. Güncelleme yapmam için BIOS'a girmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef anakartta BIOS düğmesi yoksa eski işlemci şart.
KS KS 2 25Kayra34 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 591 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #12 Zaten bu fanı zor taktım bir daha hayatta çıkartamam hocam bir yol bir düzenek yok mu yav. Recep T dedi: Hayır maalesef anakartta BIOS düğmesi yoksa eski işlemci şart. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Zaten bu fanı zor taktım bir daha hayatta çıkartamam hocam bir yol bir düzenek yok mu yav. Recep T dedi: Hayır maalesef anakartta BIOS düğmesi yoksa eski işlemci şart. Genişletmek için tıkla...