Ekteki Java kodları nedir?

dgknakklc76

Centipat
Ekteki kodları açıklayabilecek, Java'dan anlayan yardımsever arkadaşlar varsa ücreti karşılığında rica etsem, yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (821).png
    159,6 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleyen: Moderatör:
Kodları öyle değil, aşağıdaki konuda gösterildiği şekilde paylaşıyoruz.

Sanırım ödev ya da sınav, kopyalayamamış olabilir.

Kod bloklarının ne anlama geldiğini açıklayacak arkadaş için .PNG yeterli olur zaten ekstra bir şeye gerek yok.

Sanırım ödev ya da sınav, kopyalayamamış olabilir.

Ödev fakat bu ödevin çok küçük bir kısmı. Bu kısımda yardıma ihtiyacım var komple ödevi yaptırmaya çalışmıyorum yani. Kopyalamaya gerek duymadım yoksa kopyalardım. Sorunum böylede gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.

Abstract Classes ve Interfaces, object oriented için çok önemli konular Java'da. Kendin oku neler olduklarını, hala oturmadıysa burada yardımcı olalım. Ödevlerini yapmıyoruz, anlamanda yardımcı oluyoruz.

Evet haklısınız fakat yarına kadar yetişmesi gereken bir ödevim var. Bu ödevin küçük bir kısmı.

Abstract Factory Pattern. OO prensiplerini tam anlamadan ne yaptigini ya da neden yaptigini cozmen zor, oturup calis.

Zaman yok hocam yarın son. Ödevin sadece bu kodları açıklama kısmı kaldı. Yine de teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod bloklarının ne anlama geldiğini açıklayacak arkadaş için .png yeterli olur zaten ekstra bir şeye gerek yok.
Genel kural ve kolaylık. Fotoğrafın kalitesi de hiç iyi değil. İçinde çağırılan şeylerin yarısı piyasada yok. Kodun kendisine bile gerek yok bu yüzden.

Yarısı yeni cihaz oluşturup döndürüyor. Ama kendileri bir alt sınıf. Neyin alt sınıfı oldukları meçhul.
Tekinde if/else var. İsminden ne yaptığını anlayabilirsiniz, aynı diğerleri gibi. Daha fazla için kendilerini görmemiz gerek.

Ben bu şekilde paylaşmak istedim. Ek olarak paylaşmak istedim. Çünkü yardım edecek arkadaş ekstra kod yazmayacak bir işlem yapmayacak sadece ekranda gördüğü kodu okuyup anlayabilirse ne olduğunu yazacak o kadar. Satır satır yazmak gereksiz yani. Ayrıca kalite gayet güzel her şey okunuyor. Ben bir sıkıntı göremiyorum. Bu bir kitaptan alıntı ve hoca bu kodları açıklamamızı istedi. Siz Kitap veya hocadan daha iyi biliyorsunuz sanırım. Hoca yanlış veya eksik bir şeyi açıklamamızı istedi, evet

Siz Kitap veya hocadan daha iyi biliyorsunuz sanırım.
İnanın bana, bu sınavı hazırlayan kişiden daha fazla biliyorum.
Dersten geçmeyi hak ettiğinize dair en ufak bir bilgi kırıntısı gösterseniz yazması 5-10 dakika sürecek cevap yazardım.

Ama, bu tip sorularda hocadan hocaya 100 alacak cevap değişir. Hocanın kod yazma tarzını bilmeniz gerek. Derste anlattıklarını dinlemeniz gerek.

Cevap mı istiyorsunuz? Aşağıda anlatılanları anlayıp paylaştığınız kod parçasında nasıl kullanıldıklarını anlatmanız gerek.
Sizin için bunu yapacak kişiyi bulunca haber verin, gelip tebrik edeyim.

Daha bu sınavı hazırlayan kişinin kim olduğunu bile bilmeden 'Ben ondan daha fazla biliyorum.' Diyorsunuz. Eminim bu sınavı hazırlayan kişi sizden kat ve kat daha çok biliyordur. Madem çok biliyorsunuz yazdığınız şeyin içini doldurun ve kodu açıklayın da engin bilgilerinizden yararlanayım. Dersten geçmeyi hak etme skalasını siz belirliyorsunuz sanırım.
Kodu açıklamak için hocanın kod yazma tarzını bilmemize vs gerek yok. Zaten kod kitaptan alıntı.
Kodu açıklayacak arkadaşı buldum merak etmeyin. Öyle çok biliyorum diye atıp tutup boş laf kalabalığı yapanlar gibi değil hem de 5 dakikada açıklayabildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…