dgknakklc76
Centipat
Kodları öyle değil, aşağıdaki konuda gösterildiği şekilde paylaşıyoruz.
Sosyal'de nasıl kod paylaşılır?
Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :)www.technopat.net
Kodları öyle değil, aşağıdaki konuda gösterildiği şekilde paylaşıyoruz.
Sosyal'de nasıl kod paylaşılır?
Eğer kodu fotoğraftaki kısma tıklayıp açılacak pencereye yapıştırırsanız çok daha anlaşılır olacaktır. Sorununuzun çözülmesi ümidiyle. İyi forumlar :)www.technopat.net
Sanırım ödev ya da sınav, kopyalayamamış olabilir.![]()
Abstract Classes ve Interfaces, object oriented için çok önemli konular Java'da. Kendin oku neler olduklarını, hala oturmadıysa burada yardımcı olalım. Ödevlerini yapmıyoruz, anlamanda yardımcı oluyoruz.
Abstract Factory Pattern. OO prensiplerini tam anlamadan ne yaptigini ya da neden yaptigini cozmen zor, oturup calis.
Genel kural ve kolaylık. Fotoğrafın kalitesi de hiç iyi değil. İçinde çağırılan şeylerin yarısı piyasada yok. Kodun kendisine bile gerek yok bu yüzden.Kod bloklarının ne anlama geldiğini açıklayacak arkadaş için .png yeterli olur zaten ekstra bir şeye gerek yok.
Ben bu şekilde paylaşmak istedim. Ek olarak paylaşmak istedim. Çünkü yardım edecek arkadaş ekstra kod yazmayacak bir işlem yapmayacak sadece ekranda gördüğü kodu okuyup anlayabilirse ne olduğunu yazacak o kadar. Satır satır yazmak gereksiz yani. Ayrıca kalite gayet güzel her şey okunuyor. Ben bir sıkıntı göremiyorum. Bu bir kitaptan alıntı ve hoca bu kodları açıklamamızı istedi. Siz Kitap veya hocadan daha iyi biliyorsunuz sanırım. Hoca yanlış veya eksik bir şeyi açıklamamızı istedi, evetGenel kural ve kolaylık. Fotoğrafın kalitesi de hiç iyi değil. İçinde çağırılan şeylerin yarısı piyasada yok. Kodun kendisine bile gerek yok bu yüzden.
Yarısı yeni cihaz oluşturup döndürüyor. Ama kendileri bir alt sınıf. Neyin alt sınıfı oldukları meçhul.
Tekinde if/else var. İsminden ne yaptığını anlayabilirsiniz, aynı diğerleri gibi. Daha fazla için kendilerini görmemiz gerek.
İnanın bana, bu sınavı hazırlayan kişiden daha fazla biliyorum.Siz Kitap veya hocadan daha iyi biliyorsunuz sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.