Ekteki Wolfteam Rapinin olayı ne?

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çocukken de bu şarkıyı dinlediğimi hatırlıyorum ama Wolfteam oynamadığım için hiç şarkıdaki kavramları anlayamadım. Bu klan savaşı tam olarak ne oluyor? Videodeki "Balbazar Çolak" gibi geçen isimleri bileniniz var mı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çocukken de bu şarkıyı dinlediğimi hatırlıyorum ama Wolfteam oynamadığım için hiç şarkıdaki kavramları anlayamadım. Bu klan savaşı tam olarak ne oluyor? Videodeki "Balbazar Çolak" gibi geçen isimleri bileniniz var mı :D

Oyunda klanlar bulunuyordu o zamanlar çok fazla oynandığı için klanlar kendilerini reklam yapmak için bu tarz şarkılar yaptırıyordu. Para karşılığında tabii ki. Bu sayede adını ve oyuncularını tanıtıyor ve aynı zamanda piyasada kendisini en iyi olarak göstermeyi hedefliyorlardı. Küçükken hep bende 1 tane yaptırmak istemiştim oyuncu şarkısı olarak ama ne param vardı ne de cesaret edecek öz güven :D

O balbazar çolak, edward başkan vs duydukların klanda bulunan oyuncuların nickleri :D hepsi o şarkı yapılırken o klana ait oyuncular.

Oyunda Klanlar arası savaşlar yapılıyordu. Uyku modu (ölen arkadaşı tur içinde diriltmeli mod) , Yıkım (bomba kurmalı mod) bunları anlatıyor klan savaşı derken.

Son olarak en iyi klan şarkısı budur favorim.

Bu klan savaşı tam olarak ne oluyor?
İlkokulda oynamaya başlamıştım fakat yama geldiğinde bırakmıştım. Üstelik para yatırmamama rağmen bileğim sağlamdı.

Eskiden oyuna girebilmek biraz güçtü. Her sunucusu dolu ve artık sunucular yetişmiyordu.
Bazı grupların Grupları vardı, buraya çeşit çeşit oyuncular katılıyordu ve zamanı gelince herkes bir odada toplanıp maç oynanıyordu. Kurt VS İnsan, Kurt VS Kurt, İnsan-Kurt VS İnsan-Kurt tarzı karşılaşmalar vardı.
Aslında güzel zamanlardı fakat çok orantısız güce sahip ekipmanlar gelince mertlik bozuldu. Şimdi sunucular bomboş. Herkes başka oyunlara kaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı