El Atarisi Önerisi

0-FuRKaN-0

Kilopat
Öncelikle selamlar bütçem 150 TL. Arabada yolculukta ve canım sıkıldığında oynayabiliceğim bir şey arıyorum ve aklıma direk atariler geldi. 2 adet ürün buldum;

Bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Lütfen 2. el demeyin küçük bir yerde oturuyorum ve buralarda öyle bir şey bulmam imkansız. En kısa sürede almak istiyorum önümüz bayram çünkü. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen böyle bir konu açmasan bunlardan hiç haberim olmayacakmış bile. Şu anda ben bile almayı düşünüyorum. Aldığında bana yazar mısın?

Ben de onu beğendim açıkçası. İçindeki oyunlara da göz gezdirdim. Tam çocukluğumda oynadığım oyunlar :)
Öncelikle oyunlar güzel ama ürün çok kötü. Cızırtılı bir ses geliyor, tuşlar bazen basmıyor, plastik kalitesi desen çöp, herhangi bir göstergesi yok şarj olduğuna dair, sadece kırmızı bir ışık var kullanma kılavuzu İngilizce en kısa sürede iade etmeyi çalışıcağım nasıl olacak hiçbir fikrim yok sadece bir şey söylemek istiyorum ALMAYIN ALDIRTTIRMAYIN.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı