El Capitan 10.11.1 Clover Güncellemesi Sonrası Boot Sorunu

Fatih Kocaevli

Kilopat
Daha fazla  
Lenovo Z50-70 cihazımda El Capitan 10.11.1 sürümünü sorunsuz kullanıyordum.
Son bir kaç gündür sistemi hiç açmamıştım ve bu akşam açtığımda Clover Configurator uygulaması güncellemesine dair bir bildiri çıktı bende güncelledim.
Daha sonrada Install/Update Clover bölümünden ise Clover Boot'un kendisini güncelledim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda sadece Lenovo logosu çıkıyor ve Clover Boot ekranı çıkmıyor.
Bu ekranda beklersem hiçbir değişiklik olmuyor, Enter'a basarsam Windows 10 sorunsuz açılıyor.
Bilgisayarı boot seçeneklerini görerek açmak istersem de sadece "clover start boot.efi at OSX" seçeneği ile El Capitan'ı açabiliyorum.

Clover'i tekrar yüklediğimde de sorun aynen devam ediyor, fark ettiğim bir değişiklikte Clover Configurator ile EFI bölümünü Mount edip açtığımda EFI klasörünün içerisi tamamen boş görünüyor, yinede masa üzerinde NONAME isimli sürücüye baktığımda ise BOOT, CLOVER, APPLE, Microsoft klasörlerini görebiliyorum.

Sizce sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı