El Capitan 10.11.4 Güncellemeden sonra Boot sorunu

10.11.2 ile kurulumu yapıp. Bootlader kısmını 10.11.4 usb içindeki loader ile yapsam daha sonra güncellesem sorun olur mu acaba diye düşünmüyo değilim kendi kendime :S

10.11.2 yükleyip güncel clover sürümünü yükledim suan kapanmama sorunu var.

@montezuma tekrardan merhabalar. çok enteresan şeyler oldu. hemen kısaca anlatıyorum. Gece temiz kurulum yapıp 11.2 ile kurdum. Clover sürümü 11.2 raw içindeki sürüm. sabah yani şuan 10 dk önce 11.4 ile güncelleme yaptım app storedan. Bildiginiz üzere daha önceden 11.2 ile kurulum yapıp 11.3 güncelleyip sonra 11.4 ile yaptıgımda boot sorunu olusmus ve konuyu ilk acarkenki sorun olmustu. Ama suan hiç bir sorun yok boot edebilyorum. Tek sorun Gece tek Clover boot option cıkıyodu suan 2 tane var. daha sonra f8 ile boot seceneklerine baktım ve yeni bir boot secenegi eklenmiş. İki cloverında resmini cektim ve attım. Mesela boot seceneklerine bakarsanız uefı os diye gece yoktu. Sorun olur mu acana ilerde ?

Dosya Ekleri

• IMG_0456.JPG
    IMG_0456.JPG
    132,8 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG_0457.JPG
    IMG_0457.JPG
    136,3 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_0458.JPG
    IMG_0458.JPG
    363,1 KB · Görüntüleme: 229
Bende bugün güncelleyeyim dedim. Appstore üzerinden indirdim. Yeniden başlattım. 8 dk kaldı yazdı, orada kaldı. Bende yeniden başlattım. Konudaki hatayı banada verdi. Safe mode ile açıp baktığımda güncellendiğini gördüm ama normal başlattığımda boot fail hatası veriyor. Format atmadan çözümü yokmudur ? 10.11.3 den 10.11.4'e güncelledim.

Bende bugün güncelleyeyim dedim. Appstore üzerinden indirdim. Yeniden başlattım. 8 dk kaldı yazdı, orada kaldı. Bende yeniden başlattım. Konudaki hatayı banada verdi. Safe mode ile açıp baktığımda güncellendiğini gördüm ama normal başlattığımda boot fail hatası veriyor. Format atmadan çözümü yokmudur ? 10.11.3 den 10.11.4'e güncelledim.
eğer 11.4 imajı varsa onu yaz usb sonra usb üzerinden boot et sonra clover güncelle bi dene benim ki düzelmişti ama ben temiz kurulum için bastan kurmustum.

@montezuma Sorunum çözülmüştür. 11.2 den direk 11.4 güncelledim ve sorun yok. Hersey için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı