A AmanTanrım121 Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #11 DJ Rush dedi: VoodooHdaSettingsLoader.app ve VoodooHDA.prefPane dosyalarını sildin mi? Genişletmek için tıkla... Onları silmedim. Yine S/L/E yolu altından mı sileceğim?
DJ Rush dedi: VoodooHdaSettingsLoader.app ve VoodooHDA.prefPane dosyalarını sildin mi? Genişletmek için tıkla... Onları silmedim. Yine S/L/E yolu altından mı sileceğim?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2016 #12 /System/Library/PreferencePanes/VoodooHDA.prefPane /Applications/VoodooHdaSettingsLoader.app
A AmanTanrım121 Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2016 #13 Hiçbir değişme olmadı. Dediğiniz dosyaları sildim hala PS2 hatası alıyorum Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hiçbir değişme olmadı. Dediğiniz dosyaları sildim hala PS2 hatası alıyorum Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Sin0w Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 631 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2016 #14 Hocam vallahi iyi sabırlı biri çıktınız, ben olsam çoktan format atmıştım. Dilerseniz tekrar temiz bir kurulum yapın.
Hocam vallahi iyi sabırlı biri çıktınız, ben olsam çoktan format atmıştım. Dilerseniz tekrar temiz bir kurulum yapın.
A AmanTanrım121 Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2016 #15 Sin0w dedi: Hocam vallahi iyi sabırlı biri çıktınız, ben olsam çoktan format atmıştım. Dilerseniz tekrar temiz bir kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam şu sıralar pek uğraşacak vaktim yok aslında kolay yoldan çözmek istiyorum. Çözüm yolu olmazsa mecburen yaza kalacak. Çözüm yolu olan?
Sin0w dedi: Hocam vallahi iyi sabırlı biri çıktınız, ben olsam çoktan format atmıştım. Dilerseniz tekrar temiz bir kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam şu sıralar pek uğraşacak vaktim yok aslında kolay yoldan çözmek istiyorum. Çözüm yolu olmazsa mecburen yaza kalacak. Çözüm yolu olan?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2016 #16 Şu ana kadar yapılabilinecek her yol bu konuda açıklanmış. Olmuyorsa format at yada gözden kaçırdığın bir şeyler varsa bunları gözden geçir.
Şu ana kadar yapılabilinecek her yol bu konuda açıklanmış. Olmuyorsa format at yada gözden kaçırdığın bir şeyler varsa bunları gözden geçir.
A AmanTanrım121 Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #17 DJ Rush dedi: Sistemi USB klavye ve fare ile kullanıyorsanız VoodooPS2.kext dosyasını da silin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... şimdi farketmemle birlikte bu dediğiniz kext hangi yol üzerinde ? Hata veren kext bu.
DJ Rush dedi: Sistemi USB klavye ve fare ile kullanıyorsanız VoodooPS2.kext dosyasını da silin ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... şimdi farketmemle birlikte bu dediğiniz kext hangi yol üzerinde ? Hata veren kext bu.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #18 EFI/ CLOVER / kexts / Others yada Library / Extensions yada System / Library/ Extensions
A AmanTanrım121 Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #19 montezuma dedi: EFI/ CLOVER / kexts / Others yada Library / Extensions yada System / Library/ Extensions Genişletmek için tıkla... EFI altbirimine windows üzerinden ulaşamıyorum diğer yollardan da baktım fakat bulamadım.
montezuma dedi: EFI/ CLOVER / kexts / Others yada Library / Extensions yada System / Library/ Extensions Genişletmek için tıkla... EFI altbirimine windows üzerinden ulaşamıyorum diğer yollardan da baktım fakat bulamadım.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #20 Eğer EFI içinde ise USB üzerinden sistemi başlatmayı dene. USB/ EFI içinde varsa ve hata alırsan USB'den silip denersin.
Eğer EFI içinde ise USB üzerinden sistemi başlatmayı dene. USB/ EFI içinde varsa ve hata alırsan USB'den silip denersin.