Sistemde anakarta dışarıdan takılmış bir Firewire kart var. Daha önce Maverick yüklü iken sorun yoktu. Dün imajı, belirtilen yönergeleri uygulayarak başarılı bir şekilde kurdum. Daha sonra USB'yi çıkarıp HDD'den boot ettim ve bir problem olmadı açıldı. Tekrar restart yaptığımda bu sorun ile karşılaştım.
Selamlar , ancak deneme fırsatım oldu.. Dediğini yaptığımda açıldı fakat bugün tekrar baktığımda yine açılmıyor fotoğrafı yolluyorum bir değişiklik varmı? ()ekran kartı intel hd 4600)
Merhaba Montezuma , dediklerini yaptım ilk başta açılıyor , sonrasında yeniden başlattığımda sorun devam ediyor.. Bu makinede önceden Mavericks yüklüydü ve ekran kartı onda çalışıyordu. Bu bilgiyide vereyim.. Ekte yolluyorum şu an ki durumu.. Kolay gelsin
Bak yukarıda yazdım. Config dosyana bu kodları entegre etmen lazım. Bunun için Config dosyanı Clover Configrator uygulaması ile açıp gerekli kodları gir ve kaydet.
EFI diskini Clover Configurator ile mount ettim ve içindeki config dosyasını Clover con. ile düzenledim.. Bu yolladığım fotoğraflar bu düzenlemeden sonraki halidir.. Zahmetin için ayrıca teşekkür ederim.