El Capitan FireWire Problemi

Katılım
11 Ekim 2015
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistem:
  • GA-Z87X UD5H
  • OnBoard Graphics Intel HD 4000
  • 8 Gb 1600 MHz Ram
  • Samsung Evo 500 GB
OS X El Capitan RAW 10.11.4 Güncel Kurulum İmajı (Bu imajı kullandım)

Sistemde anakarta dışarıdan takılmış bir Firewire kart var. Daha önce Maverick yüklü iken sorun yoktu. Dün imajı, belirtilen yönergeleri uygulayarak başarılı bir şekilde kurdum. Daha sonra USB'yi çıkarıp HDD'den boot ettim ve bir problem olmadı açıldı. Tekrar restart yaptığımda bu sorun ile karşılaştım.
IMG_8777.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar , ancak deneme fırsatım oldu.. Dediğini yaptığımda açıldı fakat bugün tekrar baktığımda yine açılmıyor fotoğrafı yolluyorum bir değişiklik varmı? ()ekran kartı intel hd 4600)
 

Dosya Ekleri

  • IMG_8846.JPG
    IMG_8846.JPG
    282,2 KB · Görüntüleme: 90
Yukarıda verdiğim komutları Config dosyana eklemediğin sürece tekrar girerek açacaksın.
 
Merhaba Montezuma , dediklerini yaptım ilk başta açılıyor , sonrasında yeniden başlattığımda sorun devam ediyor.. Bu makinede önceden Mavericks yüklüydü ve ekran kartı onda çalışıyordu. Bu bilgiyide vereyim.. Ekte yolluyorum şu an ki durumu.. Kolay gelsin
 

Dosya Ekleri

  • Son durum.JPG
    Son durum.JPG
    434,3 KB · Görüntüleme: 120
  • Grphc.JPG
    Grphc.JPG
    194,7 KB · Görüntüleme: 188
Bak yukarıda yazdım. Config dosyana bu kodları entegre etmen lazım. Bunun için Config dosyanı Clover Configrator uygulaması ile açıp gerekli kodları gir ve kaydet.
 
EFI diskini Clover Configurator ile mount ettim ve içindeki config dosyasını Clover con. ile düzenledim.. Bu yolladığım fotoğraflar bu düzenlemeden sonraki halidir.. Zahmetin için ayrıca teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı