El Capitan GTX 960 ekran kartı Chip Model 5 MB gözüküyor

gokayy551

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaslar forumda o kadar gezmeme rağmen bu konu hakkında bir şey bulamadım. Hep benzer şeyler olmasına rağmen ugrastım denedim yapamadım. Kısacası sorunum şu şekilde;
Makineme El Capitan 10.11.2 sürümünü kurdum amma ve lakin PC üstünde takılı olan GTX 960 ekran kartımı Nvidia Chip model 5 m olarak gösteriyor. Bununla ilgili kext sildim yenilerini yükledim son sürüm Nvidia Web'i yükledim ama sorunumu bir türlü aşamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bir de aşağıya konuyla ilgili fotoğrafı paylaşıyorum.

2016-02-09 14.42.46.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O konuyu ve sitedeki diğer konuları incelemiş olmama rağmen hala daha sorunu çözebilmiş değilim.
Ekran kartını da o şekilde görünce kasma oluşuyor.
 
Clover Configirasyon son sürümünü indirip, konu da yazdığım gibi NvidiaSingle denediniz mi? Ayrıca BIOS ayarlarını kontrol etmenizi ve mümkün ise config.plist dosyanızı yollamanız imkanınız var mı?
 
Evet dediğiniz gibi onları da denedim. Ama sonuç yine aynı gözüküyor. Config.plist dosyasını gönderebilirim ama siteye nasıl upload edildiği ile ilgili pek bi bilgim yok. Nasıl yapılacağını söyleyebilirseniz upload edebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı