OpenCore El Capitan Hackintosh için uygun Config önerisi

efmsubal

Hectopat
Daha fazla  
El Capitan kurmaya çalışıyorum ama bir türlü sistemime uygun Config bulamadım. Hatalar aşağıda ki metinde mevcut. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• opencore-2021-12-05-202122.txt
    256 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleyen: Moderatör:
Niresh'in farkı ne hocam? Bir de profildeki imzada yazan sistemi kullanıyor musunuz gerçekten? Nostaljik bir sistem.😀

Hocam Niresh'in tam farkını bilmiyorum ancak sözde desteklenmeyen Atom işlemcilere herhangi bir ayar yapmadan direkt kurdum. Aynı zamanda FX sistemede kurduğumu hatırlıyorum.

Hocam Kentsfield ile ilgili hiç bir rehber yok. En yakın config buydu ama olmadı, UEFI kuruyorsanız Legacy kurmayı deneyin. Gerçi o sistemde UEFI var mıdır bilemem. BIOS ayarlarını da baştan sona kontrol edin.
Son olarak bu EFI ile ve bu config ile son kez deneyin bakalım.

Şunu dener misiniz?
Laptop kextleri mevcut. Ayrıca kullanıcının EFI'si mevcut değil. Bu bağlamda sizin attığınız config içerisindeki .efi/.kext'ler, kullanıcının EFI'sinde bulunmuyorsa hataya sebep olacaktır ki olmuş. @e.n.e.s

Halihazırda bizim imaj ile mi deniyorsunuz? @efmsubal

Laptop kextleri mevcut. Ayrıca kullanıcının EFI'si mevcut değil. Bu bağlamda sizin attığınız config içerisindeki .efi/.kext'ler, kullanıcının EFI'sinde bulunmuyorsa hataya sebep olacaktır ki olmuş. @e.n.e.s
Olmuş zaten hocam ben de düzenleyip geri atmıştım ama yine siyah ekranda kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı