El Capitan Kurulum Disk İzlencesi Sorunu

furkansdrive

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ;

Daha önce bilgisayarıma Mac Os X kurulumu yapmıştım. Ancak zamanla sildim ve şimdi El Capitan kurmak istiyorum. Fakat disk izlencesinden bölüm oluşturamıyorum. Resimdeki hatayı Yada bilgilendirmeyi alıyorum. Ne yapmam gerekir yardım ederseniz çok memnun olurum. Iyi günler

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    468,2 KB · Görüntüleme: 339
Hocam yardımınız için teşekkür ederim ancak o Seçenek aktif değil ve bölümtülemeye çalıştığımda ise bu hatayı resimdeki veriyor. Acaba Windows üzerinden bölüp ayarlasam sonra mı yüklemeye çalışsam başka bir yöntemi varmı ? Saygılarımla @montezuma

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    143,6 KB · Görüntüleme: 313
Evet hocam dün bunu yaptım dediğiniz gibi. Güzelce kurulumu yaptım. Ancak usb de ki kurulum sonrası dosyasından clover'ın UEFİ olan versiyonunu kuramıyorum hata veriyor. Legacy olan kuruluyor falat bu sefer de clover simgesi gelmiyor launchpad'e. Birde kurulum yaparken de usb den UEFİ seçerek kurulum yaptım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam. @montezuma

Dediklerinizi birer birer uyguladım hocam. Ancak resimlerde gördüğünüz hatayı alıyorum ve anlayamıyorum neyden kaynaklandığını. Sizin bir bilginiz varmı hocam ? Napmam gerekir ?
@montezuma

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    373,5 KB · Görüntüleme: 326
Hocam kuruldu şuan. Ancak clover ile ilgili her hangi bir simge gelmedi yine launchpad'e. Birde hocam benim windows C ye kurulu. Bende 2 tane harddisk vardı. 2. harddiski yani D sürücüsünü 120GB bi kısım ayırdım ve Paragon programı ile Mac Os X yüklenilecek şekilde ayarlayıp kurulumu gerçekleştirdim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı